Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Tingk
Spinnekop, 2
1444GN
Purmerend
H20 E-sports Campus
IT

Stage IT, Tech én AI | Low-code ontwikkeling leren


Ben je een student en word je enthousiast van (het werken met) low-code technologie? Ben je gefascineerd door ChatGPT Én ben je ook nog eens op zoek naar een stage vanaf September 2024? Dan kan deze rol als Stagiare IT & Tech & AI wel eens geknipt zijn voor jou! Bij Tingk komt er namelijk een mooie kans vrij waarbij low-code technologie en AI een hoofdrol spelen.

Wat is Low-code technologie?

Low-code technologie betreft tools die ons helpen om te doen waar normaal gesproken professionele ontwikkelaars voor nodig zijn (je kent het wel: mensen die heel veel regels met codes schrijven). Doordat low-code tools heel erg gebaseerd zijn op drag-and-drop elementen en Excel achtige formules, kun je heel snel & gemakkelijk prachtige applicaties bouwen en processen automatiseren.

Fijn! Want dat betekent dat je geen diepgaande codeerkennis meer nodig hebt om zelf handige apps en automatiseringen te bouwen. Lijkt dat je leuk? Wij gaan je de fijne kneepjes van het vak leren!

Heb je wél de diepgaande codeerkennis? Dan wordt het nog een groter feest. Deze kennis kan je namelijk ook gewoon toepassen in de technologie die we gebruiken. Het enige verschil is dat dit veel sneller zal gaan dan je gewend bent. Fijn toch?!

Wat ga je doen?

Als stagiare IT, Tech en AI ga je aan de slag met het bouwen van maatwerk automatiseringen en applicaties vanuit het ‘low-code’ Microsoft Power Platform. Je gaat aan de slag met verschillende projecten voor klanten, maar doet dit uiteraard samen met je Tingk collega's.

Je zult hierbij training & begeleiding krijgen van ervaren collega's. We betalen hierbij ook eventuele certificeringen voor je. Naast het werken aan klant projecten, ga je ook een groot deel van de tijd werken aan low-code applicaties voor een intern project bij Tingk genaamd 'Happai'. In project Happai bouwen we de slimste AI gedreven apps. Hierin krijg je volledige vrijheid om je creativiteit tot uiting te brengen.

Afstudeerders zullen hetzelfde doen, maar krijgen daarbij wel meer gelegenheid om aan een afstudeeropdracht te werken! 

Wat breng je mee?

  • Je volgt een HBO/WO opleiding in de richting van Business IT Management, (Technische) Bedrijfskunde, Game Development (graag zelfs!), Software Engineering, Digital Business and Innovation, Informatica, Informatiekunde of andere gerelateerde studies
  • Wij verwelkomen maar al te graag HBO Game Development studenten. Low code development heeft namelijk veel overlap met de Unity skills van deze studenten. Vier ex-stagiaires hebben hier dan ook al met veel succes en plezier hun stage afgerond.
  • 40/u per week beschikbaar (geen zorgen, we zullen niet alle 40-uren reserveren. Jij hebt het al druk genoeg met je studie en een sociaal leven!). Voor afstudeerders zal dit uiteraard niet 40-uur zijn!
  • Affiniteit met of interesse in (low-code) technologie is mooi meegenomen.
  • Eventueel: tosti liefhebber. We eten regelmatig tosti's en delen die liefde maar al te graag

Wat bieden we jou?

  • Een stagevergoeding van €350.
  • Goede begeleiding op zowel academisch als professioneel vlak (we zullen dus ook regelmatig meedenken over het rapport wat je eventueel moet schrijven van school). Veel stagebegeleiders vergeten dat stagiaires ook een verslag moeten schrijven. Wij begrijpen dat maar al te goed — we hebben het zelf ook meegemaakt!
  • De mogelijkheid om hybride te werken
  • Een eigen werkplek bij ons op kantoor in de bruisende H20 E-Sports Campus in Purmerend.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree