Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Peakfijn
Keizersgracht 560
1017 EM
Amsterdam

Kickass developer voor een (meeloop/afstudeer)stage in Amsterdam


Interactief werk dat je bijblijft. Strak design en elegante code. Wij zijn Peakfijn: digitale vakmensen.

Wij zijn Peakfijn. Klein en goed digitaal bureau uit Amsterdam centrum.
Wij ontwerpen en bouwen de beste digital experiences voor de klanten van onze klanten.
Ons werk kenmerkt zich door kwaliteit, onze aanpak door persoonlijkheid.

We zoeken een kickass stagiair (M/V...) om bij ons te komen stagelopen als developer. Er zitten geen geheimen in de code die je schrijft. Je werkt netjes en geordend, maar je bent ook creatief en je kunt improviseren. Gedegen kennis van de technieken (zie hieronder) die wij gebruiken is absoluut een pré, met name Laravel of React.js.

Als development stagiair vorm je, samen met de ontwerpers, het hart van Peakfijn. Je bent ook ons geweten op gebied van kwaliteit: object-georiënteerd werken, MVC patterns en nette code zijn voor jou daarom vanzelfsprekend. We werken trouwens agile: simpele code, veel testen en opleveren van kleine, werkende stukjes zodra ze klaar zijn.

Dat je goed kunt coden betekent niet dat je van 'business' geen kaas gegeten hebt. Je houdt voortdurend in de gaten dat wat je aan het bouwen bent ook werkt in de praktijk. Je denkt vooruit, je vindt snel oplossingen voor onverwachte situaties, je leert van je team en zij van jou.

Enkele van de technieken en tools die wij gebruiken: React.js, SASS, Gulp, Webpack, PHP/Laravel, Node.js, Vue.js, CSS3, HTML5, Swift/Objective-C, Android/Java, Apache, MongoDB, (My)SQL, Bitbucket, Sublime, VIM, Amazon AWS, Parse, Sentry, Git, Sketch, Photoshop, Illustrator, Dribbble, Behance, InVision, Marvel, Framer.js, Principle, Slack, Trello, Google Analytics, Hotjar, Mailchimp, Postmark, Xbox (vooral CoD).

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica