Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Maykin Media
Keizersgracht 117
1015CJ
Amsterdam
Webdevelopment

Python/Django stage in hartje Amsterdam


Maykin Media zoekt studenten op hbo- en wo-niveau die graag hun tanden zetten in de nieuwste web technologieën en hun kennis van Python en Django willen uitbreiden.

Python/Django stage in hartje Amsterdam!

Zoek jij een top stageplek om jouw Python/Django skills in de praktijk te brengen?!

Maykin Media zoekt studenten op hbo- en wo-niveau die graag hun tanden zetten in de nieuwste web technologieën en hun kennis van Python en Django willen uitbreiden. Ben jij minimaal tweedejaars student, heb je minstens twee jaar aantoonbare ervaring met Python/Django of een andere programmeertaal en zoek je een stageplek voor minimaal drie maanden? Bekijk dan of jij onze perfecte kandidaat bent!

Wat ga je doen bij Maykin Media?

 Tijdens je stage bij Maykin Media duik je in de nieuwste web technologieën en vergroot je je kennis van Python en Django. Bovendien leer je agile te werken volgens de SCRUM-methode en maak je kennis met ‘unit tests’ en ‘code reviews’.

De exacte werkzaamheden en opdrachten die je tijdens je stage bij Maykin Media doet, zijn afhankelijk van je achtergrond, opleiding, duur van je stage én uiteraard waar wij op dat moment behoefte aan hebben. Dit deden andere studenten tijdens hun stage bij Maykin Media:

Doorontwikkeling van een projectmanagement SaaS-platform in Python/Django

Voor een van onze stages was de opdracht de doorontwikkeling van het intern gebruikte projectmanagement SaaS-platform in Python/Django. Dit platform kan alle data rond een bepaald project combineren. Van mijlpalen tot documentatie en urenregistratie. De stagiair kreeg de opdracht de functionaliteit van de modules voor tickets en de urenregistratie te verbeteren en de functionaliteit rond het genereren en innen van facturen uit te breiden, zodat facturen direct via het platform zouden kunnen worden voldaan.

Ontwkkeling van een CMS aan de hand van Python/Django 

Voor een van onze stages was de opdracht de ontwikkeling van een professioneel en robuust CMS aan de hand van Python/Django dat bepaalde bijzondere of complexe functionaliteiten moet bevatten. Denk hierbij aan een multi-site en multi-linguale omgeving. Daarnaast is voor dit project samengewerkt met een derde partij, die zich richtte op presentatiegerichte logica.

(Door)ontwikkeling van webapplicaties en API’s aan de hand van Python/Django

Voor een van onze stages was de opdracht de (door)ontwikkeling van diverse interne applicaties, (klant)websites, webapplicaties en API’s. De focus van deze stage lag op Gitflow, het schrijven van geautomatiseerde tests, peer/code reviews en kwaliteitscontrole.

(Door)ontwikkeling van webapplicaties aan de hand van Python/Django

Voor een van onze stages was de opdracht de (door)ontwikkeling van een persoonlijke web omgeving van een van onze klanten. De betreffende website werd verbeterd, er moesten geautomatiseerde tests worden geschreven  en in overeenstemming met de klant werden nieuwe functionaliteiten ontwikkeld.

Wat kun je verwachten bij Maykin Media?

Maykin Media is een klein maar gerenommeerd IT-bedrijf in hartje Amsterdam. Je komt dus niet terecht in een grote, corporate omgeving, maar in een down-to-earth bedrijf waar technologiejunkies van hun passie hun werk hebben gemaakt. Er is niets mooiers dan ’s ochtends door de inspirerende binnenstad te fietsen op weg naar een werkdag vol technologische uitdagingen, inspiratie én een kop goede koffie!

Maykin Media heeft klanten in alle hoeken en gaten: van kleine start-ups en grote bedrijven tot aan de Rijksoverheid. Wij maken voornamelijk complexe(re) webapplicaties en af en toe laten wij ons verleiden tot een CMS-project.

 

Wat verwachten wij van jou?

Om stage te kunnen doen bij Maykin Media moet je voldoen aan de volgende eisen:

-   Je bent minimaal tweedejaars student hbo of wo;

-   Je bent minimaal drie maanden beschikbaar;

-   Je hebt al ervaring als webdeveloper;

-   Je hebt een half jaar ervaring met Python;

-   Je beschikt over goede taalbeheersing van het Nederlands en Engels.

Wat heeft Maykin Media jou te bieden?

Maykin Media biedt jou een stageplek op een toffe locatie aan de Keizersgracht in Amsterdam, waar je jezelf kunt ontwikkelen in een klein, internationaal team van enthousiaste ontwikkelaars. Ideeën en kennis vinden wij zeer waardevol en wij stimuleren daarom de inbreng van eigen initiatieven en het experimenteren met nieuwe technieken.

Daarnaast bieden wij:

-      Een goede, marktconforme stagevergoeding;

-      Begeleiding door ervaren webdevelopers;

-      een flexibele werkmentaliteit, ruimte voor ontspanning en eigen ideeën;

-      goede apparatuur;

-      gelegenheid om iets terug te doen voor de Open Source community;

-      lekkere en gezellige, gezamenlijke lunches.

Ben jij de perfecte persoon voor een Python/Django stage bij Maykin Media?

Kun jij je vinden in de geschetste omschrijving en sta je te trappelen om bij Maykin Media je kennis te vergroten en je vaardigheden in de praktijk te brengen?! Solliciteer dan direct.

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica