Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Voorraedt Informatiesystemen
Gondel 14-31
Lelystad

Ontwerp en realisatie Cockpit


Je gaat aan de slag met de webapplicatie Smart Event Manager. Je werkt zowel aan de front-end in Javascript en Html, als de back-end in C# en SQL Server. Jouw opdracht is het ontwerpen en ontwikkelen van een cockpit voor Smart Event Manager.

Wil je in een professioneel team werken met de modernste technieken? Vind je het leuk om aan een geavanceerde nieuwe applicatie te werken en veel te leren over architectuur? Dan hebben wij de ideale stage voor jou!

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag met de webapplicatie Smart Event Manager. Je werkt zowel aan de front-end in Javascript en Html, als de back-end in C# en SQL Server. Jouw opdracht is het ontwerpen en ontwikkelen van een cockpit voor Smart Event Manager. Hiervoor analyseer je de behoeften van klanten, maak je een uitgebreid ontwerp en ontwikkel je de gewenste functionaliteit. Uiteraard wordt je hierbij goed ondersteund door ervaren Product Owners en Developers uit het team, zodat je veel zult leren!

Met behulp van deze cockpit moeten gebruikers in één oogopslag kunnen zien welke taken ze vandaag moeten uitvoeren, welke opties er verlopen, waar de personeelsplanning tekort schiet, hoe men ervoor staat ten opzichte van targets en meer. Het wordt jouw opdracht een mooie, duidelijke cockpit te maken!

Technieken

Je werkt met de volgende tools en technieken:

• Visual Studio

• C#.Net

• Html, Javascript, Css

• MVC Web Api

• SQL Server

Methoden

Je werkt met Scrum, Continuous Integration, Automated Builds, Test Driven Development. Kortom, alle facetten die tegenwoordig spelen bij ‘agile’ ontwikkeling in een professionele omgeving.

Voorraedt

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met ‘platte’ organisatiestructuur dat met Smart Event Manager uitgebreide reserveringssoftware ontwikkelt voor de evenementenbranche. De software is een alles-in-één oplossing voor deze branche. Van het beheren van reserveringen tot facturen, personeelsplanning, relatiebeheer en management rapportages. Zowel op de desktop, online als op smartphones en tablets.

Veel toonaangevende locaties in Nederland maken gebruik van onze software en we hebben een sterke naam in de branche. Het enthousiaste team is zeer gedreven, klantgericht en flexibel. Dit vormt de sleutel tot het succes van Smart Event Manager.

Bereikbaarheid

Ons moderne kantoor ligt tegenover het station Lelystad Centrum en naast de Zilverparkgarage. We zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto!

Arbeidsvoorwaarden

We betalen een goede stagevergoeding maar bieden daarnaast ook een prettige, leerzame werkomgeving met veel flexibiliteit en zelfstandigheid.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering