Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kennova Groep
Pelmolenlaan 10A
3447 GW
Woerden

Internet of Things


Ben jij al bezig met Domotica, Smarthomes, Smart Buildings, Smart Cities of andere Internet of Things (IoT) oplossingen? Wij wel, als bedrijf zijn wij volop bezig met het Internet of Things (IoT) en wij zoeken jou om met een frisse blik naar verschillende vraagstukken te kijken, onderzoeken en een oplossing te ontwikkelen.

Wij hebben ruimte voor een vierdejaarsstudent die een IoT vraagstuk gaat beantwoorden. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dus heb je een idee. Leg ons deze voor!

Er kan gedacht worden aan (een combinatie van) onderstaande onderwerpen:

-          Bouwen van een portal waar data gepresenteerd kan worden. Dit gaat om data van bijvoorbeeld sensoren die uitgelezen worden.

-          Autorisatietoegang van het pand, niet meer door middel van een sleutel, maar bijvoorbeeld door gezichtsherkenning, tags e.d.

-          Sensoren in de verschillende ruimtes, zodat de schoonmakers een overzicht hebben van de ruimtes die wel/niet gebruikt zijn.

-          Het smart maken van verschillende communicatieplatformen, door deze te koppelen aan Smart Buildings.

-          Onderzoek doen naar de mogelijkheden die IoT ons bedrijf brengt.

Ligt jouw interesse meer bij Artificial Intelligence (AI)? Kijk dan naar onze andere afstudeeropdracht.

Naast het beantwoorden van een vraagstuk is er natuurlijk alle ruimte om je bezig te houden met de techniek achter IoT en word er van je verwacht dat je development skills gaat inzetten.   

We stemmen graag met jou af wat de uiteindelijke opdracht gaat worden, waarbij eigen inbreng zeer zeker wordt gewaardeerd!

Wie zoeken wij?
Gaat jouw hart sneller kloppen van de technologie achter IoT, en je weet deze enthousiasme ook over te brengen op anderen dan zoeken wij jou. Met jouw kennis en kunde kun je binnen ons team aan de slag.

Wie zijn wij?
Kennova Groep, waar de bedrijven TeleTigers, Cumula en Effecta onderdeel van zijn, is al 20 jaar specialist op het gebied van communicatietechnologie. Onze missie is: ‘Mensen en organisaties effectief verbinden met behulp van technologie’. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer en je krijgt 45 enthousiaste collega’s met uiteenlopende expertisegebieden.

Interesse?
Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar Marlies van der Laan met een korte motivatie en je CV.


Wil je eerst meer informatie over de opdracht, dan kun je contact opnemen met de afstudeerbegeleider Rob Gerritsen via 0348 488 663.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica