Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Ebicus
Suikersilo-west 27-28
1165MP
Halfweg

BI Collaboration


Ebicus heeft een aantal mogelijkheden uitgedacht om Business Intelligence Collaboration binnen Oracle BI mogelijk te maken. Om de ultieme oplossing te kunnen aanbieden aan onze klanten willen we jou de mogelijkheden laten onderzoeken en uitwerken.

De Opdracht.

Managementinformatie en dashboards worden intuïtiever als de mogelijkheid geboden wordt om commentaren aan deze dashboards en rapportages te kunnen toevoegen. Dit zien wij als belangrijk onderdeel van BI Collaboration. Ebicus heeft een aantal mogelijkheden uitgedacht om BI Collaboration binnen Oracle BI (OBIEE, OTBI en Oracle Analytics Cloud) mogelijk te maken. Om de ultieme oplossing te kunnen aanbieden aan onze klanten willen we de mogelijkheden laten onderzoeken en uitwerken.

De Feiten. 

Achtergrond: vanuit BARC rapport is gebleken dat BI Collaboration één van de belangrijkste onderwerpen is binnen Business Intelligence/management informatie. 
Doel: de beste BI collaboration tool voor OBIEE/OTBI/OAC bepalen 
Opdracht: werk 2 alternatieven uit, geef voor-en nadelen en adviseer welke we vanuit Ebicus moeten adopteren om aan te bieden aan onze klanten. 

Wij zijn Ebicus.
Wij helpen klanten bij het behalen van hun Customer eXperience doelstellingen, door het leveren van IT gerelateerde diensten. Hierbij hebben we ons volledig gespecialiseerd in Oracle technologie, zowel on premise als in de Cloud. Klanten kunnen bij ons terecht voor specialistische kennis rondom Oracle-applicaties op het gebied van Sales, Service en Marketing. Daarnaast bouwen we onze proposities op het gebied van Data Driven Customer eXperience en Integratie steeds verder uit. We helpen door het leveren van capaciteit en kennis, we ontzorgen met onze Managed Services of we nemen de regie bij het draaien van volledige projecten. Bekijk ook www.ebicus.com voor meer informatie. 

Daarnaast zijn we gewoon een hele leuke club van enthousiaste vakidioten. Bij ons geen zware managementlagen. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief, en zien graag creativiteit. Fun staat bij ons centraal: De energie en creativiteit die we halen uit FUN is een van de belangrijkste succesfactoren om complexe, uitdagende projecten goed af te kunnen ronden. Leuke projecten, elkaar beter leren kennen en gezamenlijk leuke dingen doen; daar gaan we voor!

We zoeken wij?
Een laatstejaars HBO Business IT & Management, Software Engineering of Technische Informatica student met een ijzersterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast herken jij je in de Ebicus waarden, toon je initiatief, ben je kwaliteitsbewust en kan je goed samenwerken. 

Wij bieden..
Een unieke kans om:

  • Een leuke afstudeeropdracht te doen met goede kansen op een mooi cijfer. 
  • Professionele ondersteuning te krijgen van consultants met ruime ervaring in het veld. 
  • Een maandelijkse compensatie, een bedrijfslaptop, een plek binnen ons team, deelname aan de maandelijkse office meeting die afwisselend in het teken staan kennisdeling en leuke uitjes te krijgen. 
  • Bij wederzijdse tevredenheid door te stromen naar het Ebicus IT traineeship (zie https://www.ebicus.com/nl/vacatures/it-consultancy-traineeship/)


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica