Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Fans4Music BV
Jaarbeursplein 6
3521AL
Utrecht

Front-end developer stagiaire (React, GraphQL)


Fans4Music is op zoek naar een front-end developer stagiaire die werkt aan ons musicus-fan platform. De taak van de stagiaire is het bouwen van nieuwe componenten voor ons platform, zoals een website builder component, een messaging component of een video-streaming component. Ook zal je een bijdrage leveren aan het content management systeem (ook in React geschreven) voor de musicus.

We zijn op zoek naar:
Een informatica, software engineering, or web development student van een HBO. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van front-end systemen, liefst in JavaScript, TypeScript of een vergelijkbare taal. Ervaring met React en/of GraphQL is een pre. Je bent ambitieus, gericht op kwaliteit, actief, communicatief en een team player.

Wij bieden: 
Een interessante leeromgeving in een jong, ambitieus bedrijf, geleid door twee ervaren developers en ondernemers. Je werkt in een klein team bestaande uit drie developers en een communicatiemanager. Je ontvangt een beperkte financiële compensatie.

Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan je cv, motivatie, en een overzicht van de vakken/cursussen die je tot nu toe gevolgd hebt. Wie weet zien we je binnenkort bij ons op kantoor!

Over Fans4Music

Aangenaam! Wij zijn Fans4Music. Een jong en innovatief bedrijf met grootse plannen. We ontwikkelen een online sociaal platform dat de connectie legt tussen de muzikanten en hun fans. Het platform biedt daarnaast een hoop andere functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concertagenda’s, ticketverkoop, media en integratie van verschillende sociale netwerken.

Momenteel ontwikkelen wij Koorzoeker, een platform gericht op koren in Nederland. Ons doel is om dit platform op Europees en later ook wereldwijd niveau aan te bieden, en vervolgens soortgelijke platformen op te zetten voor andere groepen musici.

Mark Overmars en Arjan Egges zijn de grondleggers van Fans4Music. Mark is vooral bekend om zijn geschiedenis in de game industrie. Zo is hij bijvoorbeeld verantwoordelijk geweest voor het ontstaan van Game Maker en is hij medeoprichter van het bedrijf Tingly Games. Arjan heeft in het verleden verschillende boeken geschreven over programmeren en is daarnaast een gedreven muzikant! Naast Mark en Arjan kom je terecht bij een communicatiemanager, drie developers en een of twee stagiaires. Namen uit je hoofd leren zal dus geen dagtaak worden.

Fans4Music is gevestigd in het Beatrixgebouw in Utrecht, recht naast het Centraal Station. Ideaal dus!

Website: www.fans4music.com

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica