Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Mitros
koningin wilhelminalaan 9
3527LA
Utrecht

Afstudeeropdracht | Robotisering (RPA)


Wil jij een bijdrage leveren aan het begin van een mooie én interessante toekomst waarin mensen en robots intensief samenwerken? Kan jij bedrijfsprocessen vertalen naar een werkomschrijving voor onze robots en kan je medewerkers meenemen in onze robotiseringsuitdaging?

Als jij meer kennis wil opdoen over robotisering en een bijdrage wil leveren aan de verdere implementatie van robotisering binnen Mitros zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je terecht?

Mitros is een ambitieuze en innovatieve woningcorporatie. We zijn bezig om Robotic Process Automation (RPA) een plek te geven. Met behulp van onze robot willen wij onze werkprocessen verbeteren en verder automatiseren. Aan de ene kant helpt de robot ons om koppelingen te maken tussen programma’s die er nu (nog) niet zijn en aan de andere kant hebben wij werkzaamheden die heel goed voor lange tijd door de robot gedaan kunnen worden.

Ons team bestaat uit medewerkers van de administratie die dagelijks bezig zijn met hun eigen werkzaamheden en met het robotiseren van deze werkzaamheden. Vanuit de afdeling ICT zijn twee collega’s nauw betrokken bij het team om alle technische vraagstukken te beantwoorden en om de uitdagende programmeervragen op te pakken.

In de periode dat jouw stageperiode begint zetten we de groei door naar andere afdelingen binnen ons bedrijf.

Wat ga jij doen?

Jij weet straks precies hoe ons RPA programma in elkaar steekt en je kan de teamleden helpen met lastige vraagstukken waarbij meer kennis nodig is van de programmeertaal. Zelf ga je ook aan de slag met het programmeren van de robot.

De te robotiseren werkzaamheden worden deels door collega’s voorgedragen. Jij gaat ook actief zelf op zoek naar geschikte processen binnen het bedrijf. Een deel van de opdracht is om van A tot Z een proces uit te kiezen en om deze te robotiseren. Hierin vervul je een soort consultant-rol en programmeursrol.

De precieze invulling van jouw afstudeeropdracht staat nog niet vast. Die kunnen wij samen, eventueel met jouw stagebegeleider, vaststellen.

Wie zoeken wij?

Jij helpt Mitros verder op weg in de wereld van robotisering! Je bent creatief en enthousiast en schrikt niet van een uitdaging. Wij zoeken een afstudeerder met analytische vaardigheden die de link kan leggen tussen de ICT en de business. Hiervoor is kennis van programmeertaal (.NET, C#, Java, Visual Basic) een pré. Kennis van onze RPA-tool (UiPath) is niet nodig, daarvoor hebben wij uitgebreide e-learning.

Je zit in de laatste fase van je opleiding ICT- of bedrijfskunde en heb je affiniteit met procesanalyse of ICT.

Jij haalt informatie over het werk op bij collega’s en weet deze te vertalen naar mogelijkheden voor de robot. Door jouw goede communicatieve vaardigheden lukt het je jouw kennis goed over te brengen. Daarbij kan je goed werken in teamverband, zie je kansen voor de organisatie en ben je een omdenker.

Wat bieden wij jou?

  • Een opdracht voor ongeveer 6 maanden, 32 of 36 uur per week

  • Een stagevergoeding van € 350 per maand

  • De mogelijkheid om alle UiPath training te krijgen die nodig is

  • De mogelijkheid om een stap te zetten binnen de wereld van RPA

  • Een fijne werkplek bij enthousiaste collega’s

  • De mogelijkheid om te leren hoe de business en ICT samenwerken in een middelgrote organisatie

Meer weten of solliciteren?

Als je meer wil weten, dan kan je contact opnemen met Thomas Geurts.

Direct reageren kan via: https://werkenbijmitros.homerun.co/stagiair-robotisering-rpa/nl


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management