Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Brancheteers
Atoomweg 63
3542AA
UTRECHT

Mobile App developer / Xamarin Native


Wat doen wij? Wil je werken in één van de snelst groeiende en meest innovatieve ondernemingen in Nederland in de taximarkt? Wij zoeken een mobile app developer met ervaring met Xamarin Native.

Wij zijn sneleentaxi, onderdeel van Brancheteers Nederland BV. Sneleentaxi is hét boekingsplatform van taxi's in Nederland. Met een uniek omgekeerd veilingsysteem zorgen we voor een efficiëntere verdeling van taxi's en kunnen we het aantal lege kilometers tot een minimum beperken. Wij bieden vervoerders grote hoeveelheden ritten aan en kunnen onze klanten tegen veel lagere tarieven vervoeren dan gebruikelijk is in deze markt. Dit boekingsplatform werkt nu alleen nog via een web applicatie. We werken er hard aan om een beleving te creeëren om een app te bouwen waarin elke Nederlander met één druk op de knop een taxi in heel Nederland kan bestellen. En hier kom jij om de hoek kijken.

Wat ga je doen?
Als mobile app developer (iOS & Android) denk en bouw je mee aan onze mobiele apps. Door middel van agile software development worden onze apps voorzien van nieuwe features en bugfixes. We maken daarbij gebruik van TDD en Automated UI-Tests. 

Onze web applicatie moet geïntegreerd worden in de mobiele app en daarnaast zullen we 
deze continue willen verbeteren op gebied van UX, Conversie, stabiliteit, security, en snelheid.
We zijn een klein team (6 developers) waardoor jouw inbreng van enorme waarde is. 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO-diploma informatica, een diploma in vergelijkbare richting, of je kan aantonen dat je jezelf als autodidact boven de crowd uit hebt weten te laten steken.
  • Je hebt ruimte ervaring met objectgeoriënteerd programmeren.
  • Je hebt ruimte ervaring met C#.
  • Affiniteit met Microsoft technologie.
  • Ervaring met tools als Git, Jira & Visual Studio.
  • Kennis en ervaring met Xamarin.
  • Kennis van MVVM of VIPER is een pré.
  • Kennis van Unit Testing, Automated Testing, TDD of BDD is een pré.
  • Kennis van CI/CD is een pré.

Wat bieden wij?
Sneleentaxi is onderdeel van Brancheteers Nederland BV, een jonge en snel groeiende organisatie. Wij zitten in een gezellig kantoor in het hart van Nederland; Utrecht. Wij hebben een heel fijne bedrijfscultuur waarbij we het belangrijk vinden dat we onderling écht een team zijn. Een goede klik is ons meer waard dan de hoogste cijfers tijdens je studie, al kunnen we die natuurlijk altijd waarderen.

We bieden uitstekende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt alle ruimte om je kennisniveau omhoog te brengen.

Sporten tijdens het werk, vrijdagmiddagborrels, de open cultuur: het zijn zo maar enkele onderdelen van jouw nieuwe baan. Er is heel veel ruimte voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Wij willen dat iedereen elke dag zin heeft om naar zijn of haar werk te gaan!

Wij bieden een prima salaris. Omdat wij een start-up zijn, zijn de juniors die wij vandaag aannemen, de seniors van morgen. 

Word jij onze nieuwe mobile app developer?
Stuur je cv voorzien van een originele motivatie met als onderwerp; stagevacature sneleentaxi. Je kunt ook gebruik maken van de online tool zodat alles nog sneller bij ons is. 

Inschrijving op deze vacature sluit op 31 januari 2018.


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering