Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Applicatieontwikkeling: Alfresco seamless integration


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een groep jonge enthousiaste professionals met de beste onderlinge sfeer die je ooit hebt gezien op de werkvloer. Ben jij benieuwd hoe je deel kan uitmaken van deze groep? Kijk dan de opdrachtbeschrijving.

Context

Onze software suite wordt door veel klanten gebruikt als ondersteuning van bedrijfsprocessen die gebaseerd zijn op documentstromen: het in serie samenwerken van medewerkers aan dezelfde documenten als onderdeel van reguliere werkzaamheden. Deze documenten worden beheerd in het open source systeem ‘Alfresco’, ontwikkeld in Java.

De opdracht

Tijdens je opdracht ga je onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om gebruikers zo eenvoudig en ‘naadloos’ mogelijk te laten werken met documenten binnen en buiten Alfresco. In eerste instantie probeer je koppelingen te realiseren die vanuit desktopsoftware (zoals bijv. Microsoft Office) documenten kunnen opslaan in Alfresco.

De tweede stap is het bouwen van koppelingen die gebruikers in staat stellen vanuit Alfresco snel verder te werken met documenten vanuit desktopapplicaties. Hierbij worden stukken geopend vanuit Alfresco, en meermaals gewijzigd vanuit bijvoorbeeld Microsoft Word.

Tot slot breid je, indien mogelijk, de nieuwe koppelingen uit met logica die de gebruiker in staat stelt documenten niet alleen op te slaan, maar er ook specifieke dingen mee te doen, zoals te koppelen aan een zaakdossier.

Wat we bieden

  • Je werkt in een jong en enthousiast team van professionals met de beste onderlinge sfeer die je ooit hebt gezien op de werkvloer.
  •  Je belandt in een gevestigde, ondernemende organisatie, die je in staat stelt je te buigen over complexe enterprise-level uitdagingen en je in razend tempo te ontwikkelen.
  •  Je mag werken met de vetste technieken en concepten. Dat zijn onze huidige technieken, en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen. We staan nooit stil!

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken en in het ontwikkelen van software integraties.
  •  Je bent leergierig en goed in staat zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding om je op weg te helpen.
  • Je hebt kennis en-/of ervaring met .NET, Java, REST, ECM en Javascript.

Spreek de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan contact met ons op!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica