Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Stageopdracht: Business Reporting


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een groep jonge enthousiaste professionals met de beste onderlinge sfeer die je ooit hebt gezien op de werkvloer. Ben jij benieuwd hoe je deel kan uitmaken van deze groep? Kijk dan de opdrachtbeschrijving.

Context

OPEN.satisfaction is een IT-organisatie die zich richt op Enterprise Content Managent, oftewel ECM. Wij leveren volledige ECM-oplossingen waarbij het proces van A tot Z geregeld wordt: zo doen wij aan software development, ontwerp, implementatie, beheer en hosting. We voeren Alfresco en Kofax implementaties uit en hebben tevens een eigen productsuite waarmee we organisaties ondersteunen in het vastleggen, beschrijven en goed kunnen opbergen van alle vormen van informatie.

De opdracht

Het OPEN.platform biedt basisfunctionaliteiten voor het genereren van rapportages. Wij willen deze oplossing gezamenlijk met onze klanten en met jou doorontwikkelen zodat onze klanten de juiste stuurinformatie ontvangen. Zo kunnen organisaties inzicht krijgen in informatie waarmee zij efficiëntie en productiviteit kunnen verhogen.


Binnen de opdracht zal onderzocht worden of er standaard rapportagetools zijn die ingebed kunnen worden binnen het OPEN.platform of dat een rapportagetool op maat gebouwd zal moeten worden. Op basis van het advies uit het onderzoek zal er een Proof of Concept (PoC) gerealiseerd worden.

Wat we bieden

  • Je werkt in een jong en enthousiast team van professionals met de beste onderlinge sfeer die je nog ooit hebt gezien op de werkvloer.
  • Je belandt in een gevestigde, ondernemende organisatie, die je in staat stelt je te buigen over complexe enterprise-level uitdagingen en je in razend tempo te ontwikkelen.
  • Je mag werken met de vetste technieken en concepten. Onze huidige technieken, en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen.
  • We staan nooit stil!

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken.
  • Je bent leergierig en goed in staat zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding om je op weg te helpen.
  • Je hebt kennis en-/of ervaring met Java, Tomcat, Ajax en Docker.

Spreekt de opdracht en ons bedrijf je aan? Neem dan contact met ons op!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica