Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Schneider Electric
Taurusavenue 133
2132LS
Hoofddorp

BIM Engineer


Als stagiair BIM modelleur ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering.

Join Schneider Electric and power your career

  

Schneider Electric zoekt per januari/februari, voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp, twee 3e  of 4e jaars (32-40 uur, m/v):

 

Stagiair(e) BIM Engineer

                       

Stageopdracht:

Afhankelijk van jouw eigen interesse en ambitie wordt er gezamenlijk intern gekeken welk project(en) er, met begeleiding van een van onze technische specialisten, ter uitvoering kan worden gebracht.

 

Als stagiair BIM modelleur ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Dit doe je volgens het BIM protocol welke ook gebruikt voor de controle van modellen van externe partijen. De focus ligt hierbij op de volledigheid en juistheid van de modellen. Daarnaast zal je tekenen in AutoCad (zowel 2D als 3D). Een goede communicatie met collega’s, klanten en adviseurs is een belangrijk aspect van je werk.

 

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

·         Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;

·         Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;

·         Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;

·         Individuele begeleiding door een van onze medewerkers;

·         Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2015 de ‘CEO Leadership Award for Advancing Women’s Equality’ te hebben gewonnen.

 

Jij bent een Stagiair(e) BIM Engineer met:

·         Een MBO of HBO opleiding in de richting van installatietechniek of werktuigbouwkunde;

·         Een creatieve en oplossingsgerichte instelling;

·         Proactieve, zelfstandige en leergierige houding;

·         Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse als de Engelse taal.

 

Schneider Electric is wereldwijd specialist in energiemanagement en automation met een unieke lokale positie, verspreid over 100+ landen met 140.000+ medewerkers. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. We geloven dan ook dat toegang tot energie een basis recht voor ieder mens is.

 

We verwachten een sterke en duurzame performance van alle onze leidinggevende en medewerkers, gebaseerd op duidelijk overeengekomen doelstellingen en onze Schneider values. (bekijk onze Leadership & Culture Youtube video voor meer informatie). Alle medewerkers die werken op het gewenste niveau en de Schneider values laten zien, noemen we ‘talenten’.

 

Onze technologie, software en services verbeteren de manier waarop onze klanten hun activiteiten automatiseren en beheren, van een eenvoudige lichtschakelaar tot complexe operationele systemen. Onze verbindende technologieën hervormen industrieën, transformeren steden en verrijken het leven.

 

Dit noemen wij bij Schneider Electric ‘Life Is On’.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
Kijk op werkenbijschneider.nl en solliciteer direct!
Voor vragen kan je contact opnemen met Kim Werensteijn, Recruiter, via 023-5124 124.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica