Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

DevOps Continuous Delivery & Quality Assurance


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je zal komen te werken in een jong en enthousiast team van professionals, die ernaar uit kijkt je te begeleiden en verder te helpen in je carrière.

Context

Voor onze development operations en automation hebben wij een systeem waar we trots op zijn. Wij maken namelijk goed gebruik van Docker, Jenkins, Maven, Selenium, Mockito, JUnit en meer. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze software zo goed mogelijk getest en gedistribueerd kan worden. Toch zijn we er van overtuigd dat het nog beter kan en wij nodigen je dan ook graag uit om ons hierbij te helpen!

De opdracht

Er zijn een hoop interessante punten die nog verbeterd kunnen worden binnen onze DevOps. Je kunt bijvoorbeeld de technical debt en test coverage in kaart brengen, de test coverage- en de continuous delivery uitbreiden, met bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende versies van onze software te distribueren. In elk geval ga je de automatische builds bekijken en een aanpak bepalen om de performance van de automatische tests te verbeteren en daarnaast krijg je de kans om nieuwe soorten tests te introduceren. Denk hierbij aan load- en integration tests, waarvoor we nu nog niet in alle gevallen dekking hebben. Ook zul je je bezighouden met het uitbreiden van onze mockservices. Lijkt het jou gaaf om onder de begeleiding van onze professionals daadwerkelijk hands-on ervaring op te doen op het gebied van DevOps? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!

 Wat we bieden

  • Je zal komen te werken in een jong en enthousiast team van professionals, die ernaar uit kijkt je te begeleiden en verder te helpen in je carrière.
  • Je belandt in een gevestigde, ondernemende organisatie, die je in staat stelt je te buigen over complexe enterprise-level uitdagingen en je in razend tempo te ontwikkelen.
  • Je mag daarnaast werken met de vetste technieken en concepten, Dit zijn onze huidige technieken en de technieken waarin we ons nog in gaan ontwikkelen. Want ook wij staan nooit stil!

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken. Je hebt kennis en-/of ervaring met test methodieken, Java, Selenium en JUnit.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij leergierig bent en goed in staat bent zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, natuurlijk afgewisseld met de nodige begeleiding vanuit ons om je op weg te helpen.

Spreekt de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie kun je kijken op www.opensatisfaction.nl


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica