Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Academica Business College
Westermarkt 2 1e verdiepin
1016DK
Amsterdam

Full stack developer gezocht voor korte stage


Wij zoeken een enthousiaste zelfstandige stagiaire die onze backend via een API kan koppelen aan een front-end. De front-end is nog niet ontwikkeld. Stage-vergoeding beschikbaar! Neem voor meer details contact met ons op!

Wij gebruiken binnen ons kantoor een systeem voor de registratie van de uren van onze onderwijsadviseurs, wij willen deze registratie weergeven in een mooie frontend. We hebben hier zelf echter te weinig verstand van...

Wat is de bedoeling: we hebben back-end en via die back-end is het mogelijk om de uren te registreren dat adviseus bij een klant zijn. In onze backend is het mogelijk om te zien welk percentage van de week of maand onze medewerkers in de uitvoering staan. Echter is dit overzicht voor ons niet duidelijk genoeg.

Wij zoeken een stagiaire die voor ons een koppeling kan maken van deze back-end naar een front-end. De front-end hebben wij niet, maar wij weten wel goed wat we hierin zouden willen zien.

We weten van het bedrijf dat de back-end levert, dat de data die nodig is, via een API uit de back-end gehaald kan worden. Omdat wij zelf niet genoeg weten van het koppelen van een backend met een frontend, zoeken wij een stagiaire die goed zelfstandig kan opereren. We hebben wel een duidelijk beeld van het eindproduct en kunnen dit eventueel schetsen.

We horen graag van jullie, neem gerust contact op met:

Michel Freriks


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica