Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

STAN Partners
Westzijde 180F
1506 EK
Zaandam
ICT

Stage IT business analist


Jij wordt enthousiast van het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren hoe processen, eindgebruikers en klanten de ICT-systemen optimaal benut kunnen worden. Dat kun je doen bij STAN Partners en haar werkmaatschappijen.

Je team

Je maakt tijdens je stage deel uit van de ICT-afdeling (5 FTE). Het team bestaat uit systeembeheerders, developers, business analisten en de IT-manager. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de totale IT-infrastructuur binnen de organisatie. Daarbij staat het team in de organisatie bekend als hecht en betrokken. Dit is herkenbaar in volledige inzet tijdens het werk maar ook plezier na het werk tijdens onze bedrijfsuitjes of zelf georganiseerde bierproeverijen!

Stageplek

Jij wordt enthousiast van het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren hoe processen, eindgebruikers en klanten de ICT-systemen optimaal benut kunnen worden. Dat kun je doen bij STAN Partners en haar werkmaatschappijen waarvan PDZ uitzendbureau de bekendste is. Tijdens je stage hou je je bezig met het analyseren van de organisatieprocessen, modellen en data. Je onderzoekt en adviseert over de beste IT-oplossingen en toepassingen. Ook ondersteun je de eindgebruiker op het gebied van efficiënt gebruik van de IT-mogelijkheden. Kortom een allround stage om alle facetten van het vak beter te leren kennen en tot uitvoering te brengen!

Je profiel

  • Je bent in de eindfase van je Hbo-opleiding (3e of 4e jaar) en zoekt een meewerkstage of afstudeeropdracht;
  • Kennis en ervaring met ERP-systemen;
  • Kennis van SQL, Big data, API’s;
  • Kennis van Qlikview en/of Power BI is een pré;
  • Je bent klant- en resultaatgericht en je werkt graag in teamverband.

 

Wat bieden wij:

€350,- stagevergoeding per maand (als je fulltime stage bij ons komt lopen). Je werkt op een mooie locatie aan de Zaan in Zaandam in een gemotiveerd en klantgericht team. Het mooiste is misschien wel dat je meteen een baan hebt na een geslaagde stage.

Bedrijfsprofiel

STAN Partners is ambitieus in arbeidsmarktbemiddeling. Onze verschillende labels zijn er om werkgevers en werknemers succesvol te laten samenwerken. We groeien hard en de groei willen we doorzetten door snel in te spelen op de behoefte van de klant met onze persoonlijke benadering en korte communicatielijnen.

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Technische Informatica