Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kranendonk Industrial Services BV
Biezenwei 14
4004 MB
Tiel

Ontwerpen en inrichten van nieuwe bedrijfsinformatiestroom


Wij zijn een Nederlands bedrijf met vestigingen in Japan, Singapore, China, USA en Denemarken, wij leveren robot oplossingen over de hele wereld sinds 1983. Ons robottechnologiecentrum heeft als doel het tegelijkertijd vervullen van de rol van de ingenieur, leverancier, support en partner. Hierdoor is het voor ons mogelijk continu te werken aan nieuwe toepassingen voor de robot.

Ontwerpen en inrichten van nieuwe bedrijfsinformatiestroom (inclusief toegangsrechten)

 

Probleem: datastroom in de organisatie past niet meer bij de huidige bedrijfsstructuur. Dit omvat projectinformatie, maar ook andere informatie zoals financiële gegevens en persoonsgegevens.

Ontstaan: bij de groei van de organisatie, kregen sommige personen andere rollen en er ontstonden nieuwe rollen. De rechtenstructuur is niet meegegroeid voor deze rollen en hierdoor krijg je dat personen ofwel teveel informatie ter beschikking hebben, ofwel te weinig.

Soms zou het wenselijk zijn informatie beperkter toegankelijk te maken, en in sommige gevallen merken we dat informatie te beperkt toegankelijk is, waardoor de ingebouwde informatiestructuur omzeild wordt.

Dit probleem speelt bedrijfsbreed, inclusief onze buitenlandse vestigingen. Welke informatie en op welke manier kan bijvoorbeeld toegankelijk zijn voor de kantoorleider Japan, die zowel sales, hr, als technische taken heeft.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management