Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Bluefield Smart Access
Kobaltweg11
3542CE
Utrecht
Development

.Net developer Identity & Access Management


Vindt jij het leuk om C# te schrijven, ermee te puzzelen en het .Net framework van binnen en buiten te leren kennen? Kom dan bij ons jouw uitdagende stage lopen! Als stagiair software ontwikkelaar bouw je mee aan meerdere oplossingen, voor o.a. Identy & Access en Parkeermanagement. Door inzet van interfaces bieden onze portals inzicht,overzicht en een verbetering in bedrijfsprocessen.

Bluefield Smart Access

Bluefield Smart Acccess faciliteert organisaties op het gebied van informatievoorziening door het onafhankelijk verzamelen, analyseren, inzichtelijk maken en automatiseren van data(stromen) uit één of meerdere operationele systemen. Hierbij ligt de focus op data van- en naar security management-, toegangscontrole- en parkeersystemen.

We maken vaak interfaces met verschillende soorten (toegangs) systemen. Vervolgens worden in onze applicaties de datastromen inzichtelijk gemaakt. Leuke uitdagende functionaliteiten (verificatie, authenticatie, autorisatie) en interfaces maken ieder project uniek! Met onze applicaties hebben onze klanten direct inzicht, overzicht en kunnen zij bedrijfsprocessen efficienter inrichten. 


Inhoud van de functie

Tijdens de stage werk je samen met je directe collega’s applicaties te ontwikkelen op basis van .Net en C# en SQL, HTML5, CSS en Javascript, GIT, en objective C. We waarderen het als je een bijdrage levert aan het functioneel en technisch ontwerp. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkelafdeling.

Je komt te werken in een professionele en informele omgeving met korte communicatielijnen, er volop ruimte is om met techniek bezig te zijn en jezelf doorlopend te ontwikkelen.

Hierbinnen ben je met andere collega's verantwoordelijk voor de ontwikkelafdeling. Je komt te werken in een professionele en informele werkomgeving waar korte communicatielijnen zijn, er volop ruimte is om met techniek bezig te zijn en jezelf doorlopend te ontwikkelen.


Jouw profiel

hbo werk- en denk niveau

* Goede communicatieve vaardigheden

Affiniteit met IT

Je hebt wat kennis en wellicht ervaring met .Net en C# en SQL, HTML5, CSS en Javascript, GIT, en objective C; vaardigheden

Enthousiasme

Resultaat- en klantgerichte instelling


Wij bieden jou

Een stage vergoeding
Een plezierige, open en informele werksfeer;
Een gezonde en snel groeiende onderneming
E
en uitdagende en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

* Werklocatie – Hoofdkantoor in Utrecht 
Werktijden - Per week 24-40 uur per week
*
 Soort werktijd - Kantoor tijden
Periode - Afhankelijk van de stage, mogelijk met verlenging
Startdatum - In overleg

Bluefield Smart Access

Bluefield Smart Access is in 2013 opgericht met als doel de kloof tussen ICT en Security te dichten. Vanuit onze 15 jaar ervaring in de security-branche blijkt beschikbare data vanuit verschillende beveiligingssystemen veelal niet inzichtelijk te zijn. Informatie welke op organisatorisch niveau van grote waarde zijn voor een goede beleidsvoering. Er is een grote behoefte aan het automatiseren van de registratie-, authenticatie- en autorisatieprocessen met betrekking tot o.a. medewerkers en bezoekers.  

Solliciteren

Ben je op zoek naar een uitdagende stage in een soortgelijke functie en ben je woonachtig in omgeving Utrecht? Dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae en motivatie. Solliciteren kan per e-mail naar t.a.v. mevrouw S. Stenberg


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering