Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Pro Control Process Automation
MC v Voordenstraat 5
1483GB
De Rijp

Onderzoek praktijk toepassing Vision techniek Proces Autom.


Pro-Control is een bedrijf dat industriële processen automatiseert. Daarbij zijn wij actief in de automatisering van Laboratoria, R&D omgeving en machinebouw. Dat laatste dan voornamelijk protoype en enkelstuks.  

Wij zijn een bedrijf dat industriële processen automatiseert. Daarbij zijn wij actief in de automatisering van Laboratoria, R&D omgeving en machinebouw. Dat laatste dan voornamelijk protoype en enkelstuks.

 

Recent hebben wij twee opdrachten aangenomen waarbij er Vision techniek ingezet gaat worden teneinde afmeting bepaling te doen en waarbij kwaliteitsissues gemonitord kunnen worden. Voor ons een relatief nieuwe techniek, waarbij nog wel wat onderzoek mogelijk is, niet in de laatste plaats als het gaat om onverkende mogelijkheden.

 

Wij bieden een afstudeerplaats aan op ons kantoor in De Rijp, alwaar een gemoedelijke collegiale sfeer waart. Tevens is de kans reëel aanwezig dat een afstudeeropdracht uitmondt in een dienstverband.

Daarbij melden wij dat onze klanten kring bestaat uit zeer aansprekende ondernemingen terwijl er ook regelmatig kortdurend in het buitenland gewerkt kan worden.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica