Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Smartphonehoesjes.nl
Storkstraat 3
3833 LB
Leusden

Stage Front-End Developer


Is het bouwen van Front-end applicaties jouw passie en wil je meedenken met het Development (scrum) team hoe je creatieve oplossingen ontwikkelt voor operationele vraagstukken? Dan hebben wij een mooie stageplek voor jou beschikbaar!

Wat ga jij doen?

Bij ons zorgt een Front-end Developer voor balans, consistentie en creativiteit tussen de functionaliteiten op onze webshops. Hij zorgt er voor dat alles er super gelikt uitziet, maar heeft het ook technisch helemaal op orde. Hij programmeert, test, implementeert en zorgt ervoor dat alles gebruiksvriendelijk en toegankelijk is en goed werkt. Jij als stagiair mag samen met onze Front-end Developer meewerken aan zijn dagelijkse takenpakket. Nauwe samenwerking met Back-end Developers, Marketeers, Content Specialisten en Designers is dagelijks aan de orde om tot het beste resultaat te komen. Supergaaf en leerzaam toch? Bij ons krijg je de ruimte om te leren, mee te werken aan gave projecten en zelfstandig taken uit te voeren ten behoeve van onze webshop.

Hoe ziet jouw dag er straks uit?

Je start je ochtend zoals elke dag met een kopje koffie of thee. Vervolgens om 9:00 uur start de Daily Scrum en overleg je met jouw team wat de status is van de lopende Sprint, wat er de vorige dag is verricht en wat die dag het plan is om het team dichter bij het Sprint doel te brengen. Het ontwikkelteam werkt zelfstandig en moet gezamenlijk bepalen hoe zij het werk verrichten. Na de Daily Scrum pair je samen met een Front-end Developer om samen het deel van het afgesproken plan op te pakken. Jij helpt jouw collega bij het verder bouwen van de functionaliteiten en laat deze reviewen door je teamleden. 12:30 uur, tijd voor pauze! Je luncht samen met je collega’s in de sfeervolle kantine of gaat gezellig een rondje lopen in de omgeving. Na de lunch staat er een Backlog Refinement gepland met één van de Product Owners binnen de organisatie. Binnen deze meeting werk je als een team samen om de ideeën en functionaliteiten van het project beter in kaart te brengen, zodat deze ingepland kunnen worden in één van de volgende Sprints. Na de meeting pak je snel het werk met het ontwikkelteam weer op en voor je het weet zit de dag er al weer op. Met een voldaan gevoel ga jij naar huis.

Hoe ziet het team eruit?

Je werkt in een leuk en enthousiast team van 5 tot 7 andere Developers, met ieder zijn eigen expertises. Je wordt begeleid door een Scrum Master en werkt nauw samen met Product Owners. Je bent verantwoordelijk voor meerdere webshops waarbij Smartphonehoesjes.nl centraal staat. Binnen dit bedrijf wordt er gewerkt met Scrum/Agile-teams. Zo zal elke dag anders ervaren kunnen worden, wat deze stage erg dynamisch en uitdagend maakt! Het bedrijf stimuleert persoonlijke ontwikkeling, zo zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in een richting die jou ligt.

Wat wij verwachten wij van jou?

 • Je bent ambitieus, gedreven, enthousiast en leergierig.
 • Je hebt veel interesse in de laatste technieken en methoden in jouw vakgebied.
 • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig en draagt graag nieuwe ideeën aan.
 • Je hebt ontwikkelvaardigheden in bijvoorbeeld JavaScript, HTML en CSS.
 • Bij voorkeur kennis van Object Oriented programming en kennis van een JS framework als Vue en Angular.
 • Je bent trots op je werkzaamheden en verwelkomt feedback.
 • Je bent een HBO student.

Wat krijg je van ons?

 • Een super leerzame en brede stage bij één van de snelst groeiende E-commerce bedrijven van Nederland.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een leuke werkomgeving met de beste vakmensen om je heen.
 • FIFA 2019, Rocket League, Tafelvoetbal, elke vrijdamgiddag borrels, dagelijks vers fruit en legendarische bedrijfsuitjes (maar dan echt..).
 • Smartphonehoesjes.nl biedt zowel meewerkstages als onderzoekstages aan. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar.

 

Geschikt voor studenten
 • Business IT & Management
 • Software Engineering
 • System and Network Engineering/Cyber Security
 • Technische Informatica