Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Xplore Group
Orteliuslaan 25
3528 BA
Utrecht

State of the art CMS koppelen aan headless ecommerce pakket


We zoeken een afstudeerder die een state-of-art CMS gaat koppelen aan een headless e-commerce pakket

Wie zijn wij?

Xplore Group is een ecosysteem van competence centers gespecialiseerd in digital commerce. We leveren consultancy en implementeren volledig geïntegreerde end-to-end oplossingen voor onze klanten op vlak van: e-commerce, product information management, CMS, mobile development, marketing automation, data science, integratie expertise, hosting & managed services. Binnen Nederland en Belgie werken totaal zo’n 500 mensen voor de groep
Binnen de Xplore group zijn we opzoek naar een afstudeerder die interesse heeft in “e-commerce" met een brede oriëntatie naar techniek.


Opdracht:
We willen een state-of-art CMS koppelen aan een headless e-commerce pakket en zoeken hiervoor een allrounder die zowel Java als PHP in z’n talenpakket heeft. Een onderzoekend karakter die voor ons een proof of concept ontwerpt en neerzet, om best of both worlds te benutten.
De opdracht omvat het integreren van een e-commerce oplossing met een content management systeem, met als doel het realtime kunnen tonen van de producten en prijzen op een website. Het commerce systeem heeft een Restful API die gebruikt kan worden voor de integratie, het CMS staat aan de voorkant en is verantwoordelijk voor het uitrenderen van pagina’s.
Hierbij zal rekening moeten worden gehouden met eisen aan schaalbaarheid en performance.
Het eindproduct van de stage zal niet in de la verdwijnen; het zal actief gebruikt worden als sales tool en aan klanten gedemonstreerd worden.

De standplaats van de opdracht is Utrecht (Papendorp).
Skills: Web, Java, PHP, Cloud, Restful, E-commerce, Content Management, Headless

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering