Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kennemer Schagen Industries BV
Lagedijkerweg 15
1742NB
SCHAGEN

Afstudeerstage Business IT & Management M/V


Sta jij aan de basis van onze nieuwe website? Air Spiralo® heeft een toonaangevende positie in de ventilatie-industrie. De website, met de productendatabase, is ons uithangbord. Wij zijn toe aan een nieuwe website waarvoor jij de mogelijkheden in kaart brengt.

Bij Air Spiralo® draait het allemaal om lucht: we maken al meer dan vijftig jaar Spiralo buizen en hulpstukken voor ventilatiesystemen. Onze producten zijn meestal niet in het zicht. Ze zijn weggewerkt in vloeren en plafonds van huizen, kantoren, zorginstellingen, fabrieken en schepen. Toch spelen ze een belangrijke rol als het gaat om een prettig en gezond binnenklimaat. Want ze zorgen voor ventilatie in onze steeds beter

geïsoleerde woon- en werkomgeving. Air Spiralo® is een internationaal familiebedrijf met medewerkers en vestigingen in Nederland, Engeland, Finland en Polen.


Werk mee aan onze ambitie

Air Spiralo® heeft een toonaangevende positie in de ventilatie-industrie. Wij staan bekend om onze kwaliteit, snelle levertijden en een hoge leverbetrouwbaarheid. Zo werken wij ook aan de communicatie met onze klanten.

De website, met de productendatabase, is ons uithangbord. Onze website, met productendatabase, is ons uithangbord. Inmiddels zijn wij toe aan een nieuwe website waarvoor jij de mogelijkheden in kaart brengt. Je kunt hierbij denken aan nieuwe functionaliteiten, trends en widgets.

 

Wat ga je doen

Stageopdracht: je inventariseert de huidige oplossing en brengt de nieuwe wensen en eisen in kaarten. Je onderzoekt technologieën en platforms en doet pakketselectie. Uiteindelijk kom je met aanbevelingen. Dit alles vraagt om een projectmatige aanpak en analytisch inzicht.

 

Wat breng je mee

    Je zit in het 4e jaar Business IT & Management (HBO)

    Je bent ondernemend en een zelfstarter

    Je bent pragmatisch en resultaatgericht

    Je beheerst Nederlands en Engels (spreken en schrijven) goed

    Kennis van Word, Excel en PowerPoint

 

Stage lopen bij Air Spiralo®

    Je kunt direct van start

    Je werkplek is in Schagen

    Je werktijden zijn van 08.00 – 16.30 uur, bij voorkeur 5 dagen

    Je krijgt een stage- en een reiskostenvergoeding (indien je geen OV hebt)

Ga jij met ons de uitdaging aan? Reageer dan zo snel mogelijk, bel (0224) 210061 en vraag naar Rick van Ammers, ICT Manager.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management