Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Stageopdracht: Two-factor authentication


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een groep jonge enthousiaste professionals met de beste onderlinge sfeer die je ooit hebt gezien op de werkvloer. Ben jij benieuwd hoe je deel kan uitmaken van deze groep? Kijk dan de opdrachtbeschrijving.

Context

In de huidige versie van de software van OPEN.suite wordt two-factor authentication (2FA) gedeeltelijk, maar nog niet volledig ondersteund. Daarnaast zijn er externe applicaties/devices die 2FA niet out-of-the-box ondersteunen. Om de security van de data (documenten) te beschermen willen wij 2FA ondersteuning aanbieden voor alle software die toegang heeft tot deze data. De op te leveren producten kunnen direct worden ingezet bij onze klanten.

De opdracht

We willen onze mobiele applicatie (OPEN.mobile) en de native applicaties uitbreiden zodat er ondersteuning komt voor 2FA. Daarnaast willen we ondersteuning bieden voor apps van derden die niet out-of-the-box kunnen koppelen met onze huidige 2FA oplossing. Hiervoor moet er onderzoek plaatsvinden en moet een oplossing gemaakt worden die onderstaande 2 richtingen ondersteunen: – Richting 1: Hoe werkt de oplossing met apps die 2FA standaard ondersteunen? – Richting 2: Hoe gaan we om met apps/devices die 2FA niet standaard ondersteunen?

Techniek

Onderzoek naar integratiepunten obv oAuth, SAML en/of Open ID connect. Hoe gaan Native applicaties om met 2FA/application passwords? Hoe gaan we application passwords integreren in onze huidige 2FA oplossing tbv oplossingsrichting 2? en hoe gaan we application passwords beheren?

Deliverables

Onderzoeksrapport met oplossingen voor de 2 richtingen – Technische werkende oplossing voor richting 1: apps die standaard 2FA ondersteunen – Technische werkende oplossing voor richting 2: apps die standaard 2FA niet ondersteunen

Wat we bieden

  • Je werkt in een jong en enthousiast team van professionals met de beste onderlinge sfeer die je nog ooit hebt gezien op de werkvloer.
  • Je belandt in een gevestigde, ondernemende organisatie, die je in staat stelt je te buigen over complexe enterprise-level uitdagingen en je in razend tempo te ontwikkelen.
  • Je mag werken met de vetste technieken en concepten. Onze huidige technieken, en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen.
  • We staan nooit stil!

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken. 
  • Je bent leergierig en goed in staat zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding om je op weg te helpen.

 Spreek de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan contact met ons op!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica