Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GET-E International B.V.
Schillingweg 73-79
2153PL
Nieuw-Vennep

Back-End Engineer Laravel


Je komt te werken in een flexibel en enthousiast team! Er komt heel wat bij kijken om in 110+ landen zakelijk taxivervoer te organiseren GET-E beschikt over een 24/7 operationeel team en jij zult deze technisch ondersteunen. (gewoon tijdens kantooruren) Een dynamische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid en inspraak krijgt. De code die je maakt, deploy je zelf!

Als Back-End Engineer Laravel bij GET-E zorg je ervoor dat onze systemen bizar snel, superstrak en betrouwbaar zijn. Je zult samenwerken met tech teams van de grootste spelers in de wereldwijde reisindustrie en veel verantwoordelijkheid krijgen die je normaal gesproken niet zo snel krijgt!

Werkzaamheden
GET-E heeft een groot scala aan producten, van API's, Native-Apps tot speciale integraties met luchtvaartmaatschappijen. Als Engineer zorg je ervoor dat alles draait zoals het hoort te draaien en kom je met de nodige suggesties voor aanpassingen. Je bent het beginsel voor nieuwe features die vanuit de operaties of sales bedacht worden. Je kijkt mee of ze het wel goed hebben gezien en bedenkt zo nieuwe processen die je vervolgens zelf mag uitprogrammeren.

Een dag bij GET-E
Na een goede nacht rust kom je binnen om te kijken wat voor punten er direct opgepakt moeten worden vanuit de 24/7 operatie. Je bekijkt rustig of er nog systemen problemen hebben ondervonden en neemt een lekkere bak koffie. Om 10.00 begint de company-wide stand-up. Hierin worden belangrijke zaken vanuit alle onderdelen van het bedrijf gedeeld. 10.15 begint de eigen stand-up en wordt kort de dag doorgenomen. Je gaat aan de slag met je feature en bespreekt samen met de Product-Owner hoe het nou precies in elkaar steekt en wat voor nut het heeft. Plots belt er een luchtvaartmaatschappij met een probleem welke je meteen oppakt en bekijkt, pfieeuw, het blijkt iets simpels. Even oplossen en weer door! Je hebt zojuist een nieuwe feature online gezet en kijkt even op de operatie hoe het gaat, beantwoordt vragen en bedenkt verbeteringen. De dag is nu voorbij en je gaat huiswaarts om morgen weer met een frisse start te beginnen!

Wat gebeurd er met jou code?
Bij GET-E ligt er een hoge focus op code kwaliteit. Dit betekent dat alle code pas ingechecked mag worden als er enige Doc blocks zijn, testjes zijn geschreven en er een code review is geweest.

Nadat de code is ingechecked wordt het automatisch naar de testomgeving doorgezet zodat het team de veranderingen kan testen. Daarna wordt het gedeployed naar de productieomgeving.

Er wordt ongeveer 3 keer per week gedeployed naar productie en wordt de code die je schrijft dus direct in gebruik genomen! Wij zijn van mening dat als iets af is, dat de klant er zo snel mogelijk gebruik van moet maken.

Trouwens, je mag je eigen code zelf deployen!

Wie ben jij?

  • Je bent bekend met een PHP Framework, bij voorkeur Laravel en begrijpt wat een Framework bijdraagt aan de ontwikkeling.
  • Je bent niet bang om nieuwe dingen op te pakken en initiatief te nemen
  • Je hebt interesse in Infrastructuur, CI/CD

Wat gaan we je leren?

  • Je komt in aanraking met Amazon Web Services en zult inzicht krijgen in een stateless webserver set-up met volledige redundancy.
  • Door peer-programming en code-reviews gaan we je helpen om betere code te schrijven
  • Je zult veel leren over onze CI/CD DevOps straat icm met AWS.
  • We gaan je leren hoe je op een goede manier testjes kan schrijven voor je functionaliteit
  • Je zult gesprekken voeren met gebruikers om zo met verbeteringen in het systeem te komen

Wat bieden wij?

  • Geld
  • Vrijheid in wat je doet; geen micro management.
  • Enthousiaste gedreven collega's.
  • VrijMiBo's

Over GET-E

GET-E is een bedrijf in het wereldwijd boeken van transfers. Op dit moment is GET-E actief op zo'n 600+ bestemmingen.

GET-E richt zich op het zo makkelijk mogelijk maken van het boeken van je vervoer. GET-E focust zich op luchtvaartmaatschappijen, de zakenreiziger en andere segmenten. Met de unieke booking tool van GET-E wordt het boeken makkelijk gemaakt. Door integraties met luchtvaartmaatschappijen worden er zelfs automatisch boekingen gemaakt.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering