Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

KLM catering services
Havenmeesterweg 1
1118 CB
Schiphol

HBO stage bij KLM Catering Services Schiphol


Ben je op zoek naar een stage in een dynamische omgeving waar je kunt leren en waar je je talenten kan gebruiken. KCS is op zoek naar een 3e of 4e jaars HBO (afstudeer)stagiair ICT. Wij vragen: Je bent een representatieve 3e of 4e jaars student ICT die beschikt over kennis van systemen, datastromen en standaard software. Je hebt kennis van IT en Informatiemagement en staat stevig in je schoenen.

Werkzaamheden:

  • Onlangs heeft de organisatie een nieuwe tool aangeschaft (Microsoft Power BI) die het mogelijk maakt om analyses te kunnen maken. Daarnaast wordt hij ook gebruikt om de organisatie te voorzien van informatie over allerlei onderwerpen ter ondersteuning van ons logistieke proces. Power BI behoeft wat uitleg voor de gebruikers en de organisatie moet daar nog mee leren werken. Hiervoor is trainingsmateriaal nodig en evt een trainer (stagiaire) die gebruikers van verschillende niveaus van training kan voorzien.

  • Daarnaast zijn er aanpassingen nodig van gebruikers in de reeds bestaande rapporten die we graag op een backlog zouden willen bijhouden. Deze, soms kleine wijzigingen, zouden doorgevoerd kunnen worden door de stagiaire.

  • We zijn bezig om een beleid op papier te zetten die de governance zou moeten beschrijven en hoe BI (wat nieuw is voor de organisatie) goed geborgd kan worden. Meedenken met dit beleid zouden wij ook erg op prijs willen stellen.

Wij bieden:

We bieden een goede werksfeer binnen een enthousiast team en ruimte voor creatieve ideeën op de afdeling Analytics & Advice.

Bijzonderheden:

Wanneer je bij KLM Catering Services wilt werken mag je niet met justitie in aanraking zijn geweest.

 

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management