Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

EY
Antonio Vivaldistraat 150
1083 HP
Amsterdam

EY IT Audit Inhousedag


Zie jij het als een uitdaging om IT risico’s te spotten en deze voor te zijn? Kom dan naar de EY IT Audit Inhousedag op donderdag 2 mei a.s. Wij ontmoeten je graag!

Bij EY Technology Risk vinden wij ons vak het mooiste wat er is. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. De mogelijkheden binnen het IT-landschap zijn tegenwoordig oneindig en de relevantie van ons vak zal daarom elk jaar toenemen. Dit vraagt om continue vernieuwing en toepassing van steeds geavanceerdere methodes.

 

Als IT Auditor ben je dagelijks bezig met het beoordelen van de inrichting, beheersing, beveiliging, en effectiviteit van IT systemen- en processen.

 

Wat gaan we doen?

Op deze Inhousedag kun jij van dichtbij meemaken wat het werk van een IT Auditor inhoudt. Doordat bedrijven IT-systemen steeds breder inzetten, is ons werkveld heel dynamisch. Deze dynamische werkomgeving bootsen wij na in de unieke EY wavespace™, om jou een complete IT Audit beleving te bezorgen. EY wavespace is een unieke digitale omgeving, waar wij klanten en collega’s meenemen in de verschillende technologische innovaties en transformaties binnen EY.

 

Aan de hand van representatieve case ervaar je hoe het is om in diverse teams samen te werken aan IT risicobeheersing bij de klant. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan onze collega’s. Een klik met de afdeling is immers net zo belangrijk als een inhoudelijke match met het vak. Wij sluiten de dag feestelijk af met een borrel, waar je met verschillende professionals in contact komt.

 

Voor wie?

Ben jij 3e, 4e of Masterstudent én heb je affiniteit met IT, Bedrijfskunde en Finance? Meld je dan snel aan!

 

Inschrijven

Je kan je inschrijven tot en met 26 april a.s. via: https://www.ey.com/nl/nl/careers/students/ey-it-audit-inhousedag

 

Alles op een rij

Datum: Donderdag 2 mei 2019

Locatie: EY Amsterdam

Tijd: 11:00 – 18:00

Deadline inschrijven: vrijdag 26 april 2019


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica