Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

B&S HTG
Rondeboslaan 35
9936BJ
Delfzijl
ICT

ICT stagiairs HTG gezocht! Meeloop/afstudeer


HTG beschikt over een eigen ERP-systeem en wil graag een chatbot realiseren voor het ondersteunen van medewerkers bij vragen in het systeem. Door middel van algoritmen en frameworks ontstaan voorgeprogrammeerde antwoorden op vragen van medewerkers. Resultaat kan bijvoorbeeld een direct antwoord zijn, een handleiding of een video-instructie. Alles om onze collega’s zo efficiënt mogelijk te helpen!

Studeer jij in de richting van ICT en kun jij niet wachten om praktijkervaring op te doen? Lees dan snel verder wat HTG jou te bieden heeft!

Dit ben jij

Jij hebt een innovatieve mindset, bent gedreven in het ontwikkelen van de juiste technologische oplossing en staat stevig in je schoenen. Jij krijgt energie van het implementeren van nieuwe software zodat gebruikers steeds eenvoudiger aan de slag kunnen. Ook denk jij graag mee aan het verbeteren van onze systemen en schroom jij niet om met ideeën te komen.

Hoe ziet jouw stage eruit?

Tijdens je stage ben je werkzaam op de gezellige ICT-afdeling van HTG in Delfzijl. Hier kun je eindelijk je geleerde vaardigheden toepassen in de praktijk. Je draait mee met verschillende projecten, zowel bij Development, Applicatiebeheer als Infrastructure om de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor je eigen opdracht. De ICT-afdeling ondersteunt alle afdelingen binnen HTG. Zo kunnen collega’s steeds efficiënter te werk gaan en voorzien we Logistiek van de nieuwste technologieën voor opslag en orderverwerking.

Je opdracht

HTG beschikt over een eigen ERP-systeem en wil graag een chatbot realiseren voor het ondersteunen van medewerkers bij vragen in het systeem. Door middel van algoritmen en frameworks ontstaan voorgeprogrammeerde antwoorden op vragen van medewerkers. Resultaat kan bijvoorbeeld een direct antwoord zijn, een handleiding of een video-instructie. Alles om onze collega’s zo efficiënt mogelijk te helpen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige stagiair(e) die gemotiveerd en professioneel is. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, durft initiatief te nemen en zelfstandig te werk te gaan. Je bent bekend met verschillende programmeertalen en nieuwsgierig naar de nieuwste (technologische) ontwikkelingen.  Je volgt een hbo-studie in de richting van ICT (Business IT & Management, Software Engineering of Network & Security Engineering). Jouw (afstudeer)stage is vanaf september 2019 en duurt ongeveer een half jaar.

Jouw plek in de organisatie

Jouw stage vindt plaats op de ICT-afdeling van ons hoofdkantoor in Delfzijl. ICT is één van de belangrijkste onderdelen van HTG, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in de nieuwste technologieën zoals AutoStore en HoloLens. Elk semester lopen er gemiddeld 15 studenten bij verschillende afdelingen stage bij HTG. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Zo kun je tussen de middag sporten in onze eigen sportschool en worden er regelmatig borrels georganiseerd.

Wat bieden wij:

-          Een stage van 32 of 40 uur in de week voor een periode van 20 weken;

-          Een stagevergoeding van €350,- per maand;

-          Vaste begeleider en samenwerking met veel van onze professionals op de ICT-afdeling;

-          Sportschool waar je kosteloos gebruik van kunt maken tussen de middag en na werktijd;

-          Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team.

-          Gezelligheid; regelmatig borrels, pubquiz of gamen met de afdeling!

 Wij bieden binnen onze ICT-afdeling zowel stages als traineeships voor Young Professionals. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op www.bs-htg.com. Ben jij geïnteresseerd? Twijfel niet en druk op de solliciteer button!

Inhoudelijke vragen over stageopdracht? Bel gerust met Erik Meijer! 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica