Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Your Next Concepts
Europalaan 100 - 3R4
3526KS
Utrecht

Stage Softwareontwikkeling bij onderwijsstart-up


Your Next Concepts is op zoek naar een stagiair software development. Op dit moment liggen er een aantal vernieuwende projecten die zich richten op het ontwikkelen van componenten in één van onze producten, gericht op datavisualisatie (frontend) en dataprocessing (back-end). Voor zowel front-end als back-end stages kun je dus bij ons terecht!

Your Next Concepts is op zoek naar een stagiair software development. Op dit moment liggen er een aantal vernieuwende projecten die zich richten op het ontwikkelen van componenten in één van onze producten, gericht op datavisualisatie (frontend) en dataprocessing (back-end). Voor zowel front-end als back-end stages kun je dus bij ons terecht! Voorbeelden van mogelijke stageprojecten:

  • Het (door)ontwikkelen van een mobiele registratieapplicatie welke met behulp van IoT-devices de registratie van aanwezigheid, feedback en notificaties voor docenten en studenten verzorgt.
  • Het opzetten van een analytics-module waarin rapportages en visualisaties gemaakt kunnen worden op basis van de beschikbare data.

Wij zijn…

een start-up in Utrecht. Met een klein team (ca 10 jonge mensen) ontwikkelen we software voor het hoger onderwijs in Nederland en buitenland, waarmee het onderwijs in de toekomst beter te organiseren is en meer studenten hun opleiding succesvol afronden.

Wij zoeken…

Iemand die het leuk vindt om te programmeren en graag bezig is met het strakker maken van de code en/of User Interface. Bij voorkeur heb je ervaring met een gedeelte van de volgende tools/talen: MySQL, Javascript, VueJS, Laravel, PHP, Bootstrap, (S)CSS, serverbeheer en Git. Kortom: je streeft naar een goed resultaat en bent bovendien kritisch en leergierig.

Wij bieden…

een stageplek voor drie tot vijf dagen per week (in overleg bepalen we de precieze tijdsbesteding). Je krijgt veel vrijheid en werkt op ons vette kantoor in Utrecht (Dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met veel andere start-ups en scale-ups. Het team bevat ervaren programmeurs die je graag verder helpen in je ontwikkeling en graag tijd voor je vrij maken. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconforme stagevergoeding, gratis verzorgde lunch en iedere week een gezellige borrel.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering