Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

paralax
zandpad 42
3601na
maarssen
Software ontwikkeling

Paralax zoekt stagiair voor app ontwikkeling


Medewerkers krijgen op hun smartphone pushberichten over werk en veranderingen in hun rooster waarop zij moeten reageren. Op dit moment ontbreekt de functionaliteit waarmee de planner feedback krijgt over de pushberichten die verstuurd worden. Deze functionaliteit is zeer wenselijk om te hebben en daar zoeken we dan ook een stagiair voor om dat te realiseren.

Paralax B.V. in Maarssen zoekt stagiair/afstudeerder.

Paralax B.V. is op zoek naar een stagiair die onder begeleiding de 24/7 RostarApp van nieuwe Push bericht functionaliteit gaat voorzien.

Paralax B.V. heeft meer dan 200 grote bedrijven als klant die gebruik maken van onze personeelsplanning software.

De 24/7 RostarApp is een native iOS en Android smartphone toepassing waarmee medewerkers toegang hebben tot hun roosters. Daarnaast kunnen deze medewerkers tot op zekere hoogte ook invloed uitoefenen op hun roosters.

Medewerkers krijgen op hun smartphone pushberichten over werk en veranderingen in hun rooster waarop zij moeten reageren. Op dit moment ontbreekt de functionaliteit waarmee de planner feedback krijgt over de pushberichten die verstuurd worden. Deze functionaliteit is zeer wenselijk om te hebben waardoor de 24/7 RostarApp uitgebreid moet worden met de mogelijkheid om de planner van deze feedback te voorzien.

Naast het mogen werken in ons prachtige pand bieden wij uiteraard ook een stage vergoeding.

Wie zijn wij?
Paralax ontwikkelt en implementeert software voor personeelsplanning. Deze software sluit naadloos aan bij de oplossingen die onze klanten zoeken op het gebied van workforcemanagement. Dagelijks maken honderden planners, opdrachtgevers en managers en duizenden medewerkers er gebruik van. We hebben klanten in verschillende segmenten. Voorbeelden zijn Efteling, Pathé, Securitas en het LUMC.

 

Onze software bestaat uit window applicaties, webbased software en apps voor Android en IOS.

Doordat onze software volledig configureerbaar is kunnen we aan de wens van elke klant voldoen. Dit maakt onze software ook uitdagender voor de ontwikkelaar. Gebruikte talen en technologieën   zijn o.a. C#, javascript, Razor, Kendo, JQuery. De programmeeromgeving is Visual Studio 2019 en voor de apps maken we verder ook nog gebruik van Xamarin en Xcode.

 

De afdeling Product & Services Development heeft een centrale rol binnen Paralax en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze producten. Binnen de afdeling werken de disciplines Product Management, Development en Testing intensief samen.

Je wordt begeleid door een ervaren ontwikkelaar.

De opdracht

Er moet functionaliteit beschreven, ontworpen en ontwikkeld worden voor de 24/7 RostarApp waarmee de feedback van ontvangen en gelezen pushberichten op iOS en Android devices weer teruggekoppeld kan worden aan de planner.

De 24/7 RostarApp gebruikt een SDK om pushberichten te ontvangen en verwerken. Deze SDK voorziet niet in de mogelijkheden om terugkoppeling te geven aan de planner over het feit dat pushberichten ontvangen en gelezen zijn. Onderdeel van de opdracht is dan ook om te kijken naar andere SDKs die kunnen voorzien in de betreffende terugkoppeling.

 

Het betreft een zelfstandige opdracht waarin ook onderzocht moet worden wat de beste aanpak en opzet hiervoor is.

Als ontwikkeltaal en technologie staan C#, Xamarin en push bericht functionaliteit centraal

Interesse?

Neem contact op met Marco Bilkert , Teamleider software development


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering