Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

illi Engineering
Laan van Kronenburg 2
1183AS
AMSTELVEEN

Creatieve ICTer die durft


Ken jij iemand met dementie? Of wil jij iets goed doen voor de maatschappij? Kom dan stagelopen bij illi Engineering! Wij zijn een technisch bedrijf dat interactieve producten maakt voor mensen met dementie.

Tijdens de stage leer je ons systeem (Raspberry PI), software (Node.js) en applicatie (Javascript) kennen. Vervolgens gaan we kijken wat een leuk project voor jou is. Voorbeelden van projecten zijn het bouwen van een uploadplatform, herkenningssysteem of logsysteem. Ook zal de doorontwikkeling en voorbereiding van nieuwe systemen een rol gaan spelen.

De werktijden zijn flexibel en er is naast teamwork ook zelfstandig werk. Als je bij ons stage komt lopen krijg je een software engineer als coach, welke je kan helpen met moeilijkheden.

Wat bieden wij?

Wij zijn een jong snelgroeiend en ambitieus bedrijf, kans om je eigen ideeën direct in praktijk toe te passen, persoonlijke groeimogelijkheden. Naast een stagevergoeding staan wij bij goede resultaten meer dan open voor een langere samenwerking. Kom jij ons versterken? Mail ons je CV en motivatie!

Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica