Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Valsplat
Prins hendrikkade 21-3
1012 TL
Amsterdam

Meeloop stage full-stack developer


Als lid van ons team zal je voornamelijk bezig zijn met het uitbreiden van ons platform. Het platform dient om respondenten te werven en in te plannen, het beheren van ons user panel en de online dienstverlening richting Happy Labs klanten. Zo draag je een steentje bij aan het automatiseren van onze bedrijfsprocessen.

Stage full-stack developer Happy Labs

Happy Labs is on a roll. Onlangs hebben we onze tweede vestiging geopend in Den Haag! Vanuit ons Happy Panel werven we de beste respondenten voor ieder onderzoek, met de groei van Happy Labs, willen we ook de online services rondom Happy Panel verbeteren. Help jij ons met het creëren van de smoothest operations voor iedere respondent?

 

De stage

Als lid van ons team zal je voornamelijk bezig zijn met het uitbreiden van ons platform. Het platform dient om respondenten te werven en in te plannen, het beheren van ons user panel en de online dienstverlening richting Happy Labs klanten. Zo draag je een steentje bij aan het automatiseren van onze bedrijfsprocessen. We vinden het belangrijk dat je de vrijheid hebt om zelf dingen uit te vogelen, maar we zijn altijd in de buurt om met je mee te denken. Ook krijg je een vaste coach die je gedurende je stage helpt.

 

Onze stack

Nginx

MySql

PHP/Symphony/Twig en her en der een vleugje Python

VueJS

Git

Redis

AWS

And some legacy code.



Happy Labs

Happy Labs is dé plek om kwalitatief UX onderzoek te doen. We verhuren volledig uitgeruste onderzoekslabs, waarin we digitale producten kunnen testen op verschillende apparaten. Daarnaast hebben we een panel van meer dan 7000 respondenten, waaruit we de juiste doelgroep kunnen selecteren. Om de ervaring compleet te maken, bieden we ondersteuning op het gebied van tech en natuurlijk het inhoudelijke onderzoek. Al met al creëren we een voedingsbodem waarop werkelijk iedereen - al dan niet met een beetje hulp - goed UX onderzoek kan doen! Zo werken we samen aan een menselijke, digitale wereld.  Happy Labs is onderdeel van design consultancy bureau Valsplat, dus je kunt meteen een graantje meepikken van de gezelligheid en kennis van het Valsplat team.

 

Wie zoeken we?

  • Relevante opleiding. Een student in Software Engineering, Informatiekunde of een vergelijkbare opleiding

  • Enthousiast. We zoeken degene die net dat stapje extra doet.

  • Initiatiefrijk. Je bent erg vrij in je stage, maak er gebruik van.

 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden

  • Werken in het leukste team van Nederland

  • Een kantoor in hartje Amsterdam én Den Haag

  • Prima stagevergoeding

  • Goede koffie en pingpong!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica