Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Powertec Diesel Services B.V.
Postbus 278
2130 AG
Hoofddorp
Service

Implementatie Service App


Powertec Diesel Services opereert in heel Nederland en onderhoudt noodstroomaggregaten van vrijwel alle fabricaten. Het hoofdkantoor in Rijsenhout, is gevestigd onder de aanvliegroutes op de Kaag- en Aalsmeerderbaan van Schiphol. Kijk ook eens op https://powertecdiesel.nl of mail naar ab-powertecdiesel.nl

Wie is Powertec Diesel Services?
Powertec Diesel Services opereert in heel Nederland en onderhoudt noodstroomaggregaten van vrijwel alle fabricaten.
Het hoofdkantoor in Rijsenhout, is gevestigd onder de aanvliegroutes op de Kaag- en Aalsmeerderbaan van Schiphol. De pk’s die hier elke minuut overvliegen, passen wel bij de passie van de mensen van Powertec. Een gedreven team dat met hart en ziel onder andere noodstroomaggregaten in topconditie houdt.

Wij staan voor: continuïteit, kennis en vertrouwen. Omdat wij een kleine, jonge organisatie zijn, maar wel een met een lange geschiedenis, kennen wij elkaar allemaal al heel lang. Het voelt hier allemaal als familie en dat stralen we uit. We ondersteunen elkaar op alle vlakken.

Powertec Diesel Services is en blijft een betrouwbare partner voor kleine, middelgrote en/of grote bedrijven, waarbij continuïteit altijd centraal staat. 

Wat ga je doen?

Je gaat op het snijvlak van ICT en Business aan de slag om voor onze service organisatie de ouderwetse en spartaanse werkwijzen uit te bannen en een oplossing te implementeren waarmee administratie en samenwerking op een moderne, snelle en traceerbare wijze digitaal kunnen verlopen. Hiervoor wordt je onderdeel van onze service organisatie en werk je samen met iedereen, van servicemonteur tot de general manager. Oftewel, een uitdagende afstudeerstage waar je veel kunt leren!

Resultaat
Als resultaat van jouw stage zien we dat je als onderdeel van ons ERP systeem een bestaande Service App implementeert waarmee ouderwetse en spartaanse papierstromen tot het recente verleden gaan behoren en iedere betrokkene in het serviceproces inzicht heeft in statusverloop en deze processen door automatisering flink worden vereenvoudigd en versneld.
Naast de voldoening die je krijgt doordat je een belangrijke bijdrage levert aan de verbetering van onze organisatie zal de kennis die je opdoet vanuit deze stageopdracht zeer goed toepasbaar zijn na je opleiding en als ervaring goed staan op jouw CV.

Wat mag jij van ons verwachten?
• Een uitdagende stage bij een ambitieuze organisatie
• Een zinvolle opdracht die gegarandeerd meerwaarde biedt voor jou én voor ons
• Goede, persoonlijke begeleiding en interactie met ICT’ers en praktijkmensen van diverse opleidingen en niveaus
• Volop ruimte en waardering voor eigen initiatief
• Prima stagevergoeding

Interesse?
Ervaar hoe het is om te bedenken, plannen, samenwerken en bouwen in de echte wereld en hoe je voldoening haalt uit het bouwen van oplossingen die er ECHT toe DOEN. Kortom: “Stop even met oefenen en GA TRAINEN!”
Herken jij je in deze opdracht en heb je zin om samen met ons hiervoor iets moois te ontwikkelen, stuur dan je CV met jou motivatie, je wordt dan zeker uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica