Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

GreenHome
Herengracht 477
1017BS
Amsterdam

Stage | Frontend / Backend developer @ GreenHome


Werk jij mee aan het verduurzamen van Nederland, één regel code tegelijkertijd? Ben jij een potentiële rockstar-ontwikkelaar die van kwaliteit en schone code houdt? En ben je altijd op zoek naar manieren om je eigen skills te verbeteren door het lezen van blogs, tutorials, deelnemen aan meetups, enz.? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

Wat je kunt verwachten 

Als stagiair word je onderdeel van ons IT-team. Afhankelijk van je vaardigheden en voorkeuren kun je ervoor kiezen om meer aan het front-end of back-end te werken. We zijn flexibel. Enkele buzz-words: we werken met: reactJS, nodeJS, typescript, postgresQL, MySQL, dockers, rabbitMQ, Contenful. Dit werkt allemaal op AWS. We houden van experimenten en A / B-testsen. Onze architectuur is gebouwd volgens het BFF-patroon.

Ken je nog niet al deze termen? Dat maakt niet uit. Wij helpen je met het op de rit krijgen van de juiste skills. Een stage bij GreenHome betekent ervaring opdoen in een groeiende IT-startup midden in het startup epicentrum van Amsterdam.   

Over ons 

GreenHome is in 2015 gestart en heeft inmiddels het grootste onafhankelijke online platform in handen rondom duurzaam wonen. Huizenbezitters kunnen gemakkelijk zien hoe zij energie kunnen besparen met duurzame oplossingen. Je kan ons vergelijken met Independer. Alleen helpen wij je niet met verzekeringen, maar met het vinden van de beste duurzaamheidsmaatregelen voor jouw woning. Met een team bestaande uit 15 jonge ambitieuze mensen zijn we doelgericht en vernieuwend bezig met het verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt. En dat doen we niet alleen. We werken met grote partners samen zoals de Rabobank, gemeente Amsterdam, TNO, Independer en Vereniging Eigen Huis.  De reden dat we GreenHome aan het bouwen zijn, is om huizen onafhankelijk te maken van externe fossiele brandstoffen. Met andere woorden, werken voor GreenHome betekent dat je directe invloed hebt op dingen die er tegenwoordig echt toe doen.   

Wat je van ons mag verwachten 

Wij bieden je een uitdagende positie in een jonge, snelgroeiende en ambitieuze startup. We willen plezier hebben. Het heeft geen zin om elke dag naar je werk te komen als je geen fun hebt met de mensen met wie je werkt. Je hebt de vrijheid om eigen initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te pakken. We hebben wekelijkse drankjes op ons kantoor, gratis lunch en onbeperkte hoeveelheid koffie en frisdrank. Vrijdag is bieren en feesten. En natuurlijk een prima stagevergoeding!

Requirements

Ben jij...

Een briljante probleemoplosser? Is er geen escape room die je niet kunt kraken? En doe je momenteel een IT-gerelateerde opleiding? Of ben je een volledige autodidact programmeur? Dan ben je misschien de perfecte kandidaat!

 

Interesse?

Spreekt GreenHome en de  stage je aan? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu direct door een korte (maar krachtige) motivatie en CV te uploaden via de button hieronder. 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica