Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

Smells like team spirit!


Binnen een team is het belangrijk dat de sfeer onderling goed is. Hierdoor wordt commitment gecreëerd en wordt er beter samengewerkt. Bij outsourced teams is het soms lastig te bepalen hoe goed het team in zijn vel zit. Door de afstand en cultuurverschillen is het mogelijk dat er openheid ontbreekt. Dit zorgt ervoor dat er laat of niet bijgestuurd kan worden en er conflicten kunnen ontstaan.

Als software-ontwikkelbedrijf zijn wij constant op zoek naar manieren om processen te automatiseren. Ook hier vragen wij ons af of we op basis van gegevens uit ontwikkeltools kunnen bepalen wat de stemming binnen het team is. Wat is de ontwikkeling van de stemming binnen een team en wat is het effect hiervan op de resultaten? Denk bijvoorbeeld aan analyse op het commitgedrag, de teksten in commits, pull requests, discussies in userstories, etc.

Er is veel data beschikbaar van Info Support projecten die in het verleden zijn uitgevoerd. Gebruik deze data om onderzoek te doen naar verschillende soorten input en tools die we kunnen gebruiken om de stemming in een team zo goed mogelijk te bepalen. Kijk daarnaast of er een voorspelling gedaan kan worden van het effect op het teamresultaat zodra de stemming in het team om dreigt te slaan. Denk bijvoorbeeld aan Azure Cognitive Services, Text Analytics API en Machine Learning.

Bouw een Proof of Concept, waarin data uit verschillende ontwikkeltools op een generieke manier kan worden opgehaald. Agregeer en analyseer deze data om een inschatting te doen van de stemming binnen het team. Gebruik data van historische projecten om het Proof of Concept te testen.

Bekijk al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica