Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

Multi-cloud kubernetes voor teams


Zowel in public als private clouds levert Info Suport aan opdrachtgevers en collega’s ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen. Steeds meer projecten gebruiken container en clustered container solutions voor het hosten van de producten.

Wij leveren de benodigde hardware en/of cloud vendor support al voor het opzetten van een Kubernetes cluster in public en private clouds, maar dit gebeurt op dit moment op individuele basis. Voor de toekomst is het belangrijk naar de schaalbaarheid te kijken.

Er bestaan tegenwoordig verschillende Kubernetes mnagementtools waarmee meerdere clusters gemanaged kunnen worden en waarmee teams zelf delegated controle kunnen krijgen over hun clusters. Aan jou de taak om te onderzoeken in hoeverre deze tools aansluiten bij onze situatie en om ons te adviseren of het nuttig is om deze in te zetten om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen.

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke tool binnen onze klanten context het meest geschikt is om Kubernetes clusters bij meerdere cloud providers te managen. Hierbij staat voorop dat teams zelf hun resources kunnen beheren. Je bewijst je adviezen aan de hand van Proof of Concepts. Als Proof of Concept kun je denken aan het inrichten en configureren van de tool en het koppelen met onze eigen private cloud en Azure cloud. Ook valt te denken aan het geautomatiseerd uitrollen van een Kubernetes cluster in beide clouds en het hierin laten draaien van een sample distributed dockerized applicatie.

Bekijk al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica