Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

ADC Performance Improvement
Cruquiusweg 109 G
1019 AG
Amsterdam

Ontwerp een oplossing voor data-integratie


Een van de manieren waarop wij meerwaarde creëren is, het integreren en interpreteren van verschillende data. We zien op dit gebied veel kansen voor optimalisatie en automatisering. Hierbij hebben we jouw hulp nodig. In eerste instantie zullen je werkzaamheden bestaan uit het in kaart brengen van de – te digitaliseren – processen binnen de organisatie en het onderzoeken van een oplossing.

Het bedrijf

ADC is een snel groeiend consultancybureau gevestigd in Amsterdam. Wij adviseren voornamelijk middelgrote bedrijven en instellingen in de maakindustrie, overheid, zorg en logistiek en transport. Dit doen wij op het gebied van finance, operations, en procurement. Van analyse, strategie, uitvoering tot en met implementatie neemt ADC de zorg uit handen voor haar klanten. Zo verbeteren we kwaliteit en besparen we zowel tijd als geld.

 

Projectomschrijving

Aangezien we met uiteenlopende leveranciers en klanten te maken hebben, krijgen we allerlei verschillende data binnen. Een van de manieren waarop wij meerwaarde creëren is, het integreren en interpreteren van deze verschillende data. Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van een benchmarkanalyse om inzicht te krijgen in hoe een klant zich verhoudt tot de markt. Wij streven er naar om onze benchmarkanalyses zo snel, efficiënt en compleet mogelijk op te leveren. Aangezien deze analyses een cruciaal startpunt vormen voor onze projecten, zien we op dit gebied veel kansen voor optimalisatie en automatisering. Hierbij hebben we jouw hulp nodig.

 

In eerste instantie zullen je werkzaamheden bestaan uit het in kaart brengen van de – te digitaliseren – processen binnen de organisatie en het onderzoeken van een oplossing. Vervolgens zul je deze oplossing (deels) implementeren binnen de organisatie conform nieuwe werkprocessen.

 

Naast benchmarks voeren wij voor onze klanten ook spendanalyses uit. Dit is een middel om de inkoopuitgaven inzichtelijk te maken: Bij wie wordt er voor welk bedrag ingekocht. Ook hier zou een optimalisatie- en automatiseringsslag in gemaakt kunnen worden. Ideeën hier over horen wij uiteraard ook graag van je!

 

Het aantal uren per week, de vergoeding, en de periode dat de stageopdracht precies duurt is in overeenstemming.

 

Functie eisen

-          Je zit in het 3e of 4e jaar en volgt minimaal een HBO studie in de richting van

o   Business IT Management

o   Business intelligence

o   Business Analytics

o   Business & ICT

-              Je beschikt over een goede mix van analyse, IT- en (financiële-) datakennis;

-              Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, een doorzetter, ambitieus, flexibel en je

vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden;

-              Je beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week

-              Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam

 

Enthousiast? Neem dan contact op met Floris Langendam via +31 (6) 53 86 41 89 en kom langs bij ons op kantoor op de Cruquiusweg 109G, Amsterdam!

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management