Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Maandag®
Wielingenstraat 12
1441ZR
Purmerend

Stage Developer | Hoofdkantoor Maandag®


Bij Maandag® en Whoohoo steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. De winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair met een hart voor programmeren die deze uitdaging bij Development aangaat.

Over de functie

Wat ga je doen?

Na een vliegende start tijdens de introdagen op onze Academy in Rotterdam ben jij helemaal klaar om stage te gaan lopen bij Maandag®. Samen met alle nieuwe interne collega’s volg je verschillende trainingen. Na deze dagen snap je onze core business en onze organisatie.

De afdeling IT bestaat uit ongeveer 40 collega’s met verschillende specialismen: Technisch Support, Technisch Beheer, Functioneel beheer, Testers, Business Analisten, Business Intelligence en natuurlijk Development. Ook jouw scrum team bestaat uit een mix van diverse specialismen. Daar kan jij weer van leren!

Vanaf dag 1 word je volwaardig lid van een van de scrum teams en mag je al snel jouw eigen stories oplossen. No worries, we helpen je.

Bij Maandag® ontwikkelen wij ons eigen maatwerk. Je gaat onder andere in Salesforce en .NET voor Maandag® oplossingen ontwikkelen zodat de CRM-processen van begin tot eind optimaal verlopen. Jij bent dé spil bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van onze nieuwe, unieke omgeving. Je deelt jouw best practices, draagt alternatieve oplossingen aan en ontwikkelt deze. Jouw project kan nét even anders verlopen dan verwacht, dat schrikt jou niet af.

Even stoom afblazen? Speel een potje Call of Duty of Fifa tegen je collega’s.

Jij blij, wij blij. Wie weet hou je er na je stage een toffe (bij)baan aan over! Je zal niet de eerste zijn die blijft.

Wat betekent stage lopen bij Maandag®?

Een stagevergoeding van €500 (op basis van 40 uur) en een Microsoft Surface (in bruikleen) om vlekkeloos te werken tijdens je stage. Fijne collega’s in een splinternieuw kantoorpand. Gameavonden. VrijMiBo’s. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende omgeving. Meer weten? Neem een kijkje op maandag.nl/stage

Functie eisen

Succesfactoren

Humor. Assertiviteit. Het lef om zaken anders te bekijken.

Verder:

·       Volg je op dit moment een hbo/wo opleiding in de richting van Informatica / Software Engineering;

·       Heb je natuurlijk affiniteit met ICT;

·       Heb je tijd om voor minimaal 5 maanden minimaal 32 uur per week stage te lopen;

·       Heb je tijd in je agenda om langs te komen op ons stage event vrijdag 22 november.

Over het bedrijf

Over Maandag® en Whoohoo

Maandag® staat voor optimisme, ambitie en eindeloze mogelijkheden. Voor ons is het elke dag maandag waar je kan beginnen met een nieuwe frisse start. Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 30 vestigingen en we groeien hard door. Maandag® is niet alleen actief in Nederland maar groeien ook door in Duitsland, België en Polen onder de naam Whoohoo.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. We bellen je om je beter te leren kennen, vervolgens zal je een online assessment maken en wie weet zien we je binnenkort op ons stage evenement op 22 november op het hoofdkantoor in Amsterdam! Tot Maandag®! Je kunt solliciteren tot en met 31 oktober 2019.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering