Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

AdVanced BV
Insulindelaan 30
1217 HL
Hilversum
ground floor

Cursustooling ontwikkelen in een agile omgeving bij AdVanced


Binnen het project ga je aan de slag voor een Product Owner en in samenwerking met een Business Analist. Professionele testers zullen de applicatie continu valideren en met bevindingen komen. Daarnaast kunnen uit de demo's additionele wensen van de Product Owner naar voren komen. Deze worden door het team opgepakt. Omdat het een echt Agile project is hebben we ook te maken met tijdslijnen & budget

De Product Owner wil een applicatie laten ontwikkelen om de cursussen die de AdVanced consultants volgen in vast te leggen. We beginnen klein en zullen dit op de Agile manier steeds verder gaan uitbouwen.

Wat heb je allemaal nodig om te beginnen? Waar ga je ontwikkelen? Waar zal de applicatie gaan draaien? Hoe gaan we deze onderhouden? Hoe voldoen we aan alle wensen van de klant? Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens deze stageopdracht antwoord op gaat kunnen geven.

Durf jij dit aan? Dan ben jij onze man of vrouw.

START

In febuari start je met de stageopdracht en werk met een team van professionals aan nieuwe tooling voor het bijhouden van cursussen en certificering van medewerkers.

WIE BEN JIJ?

Je bent leergierig en niet bang om iets nieuws op te pakken. Je bent er niet alleen om te ontwikkelen in JavaScript, maar je wilt meer leren. Je hebt kennis van JavaScript en wilt weten hoe je dat nu vanaf het allereerste begin moet aan pakken. Je loopt 3 a 4 maanden fulltime stage. (±100 dagen)

BEGELEIDING

Samenwerking en er voor elkaar zijn, vinden we bij AdVanced belangrijk. Dus dat geldt zeker ook voor deze stage.

We hebben een coach die je gaat ondersteunen bij het ontwikkelen in JavaScript. Hij ontwikkelt ook mee op de achtergrond.

Er is een stagebegeleider die jou zal coachen hoe jij het beste jouw rol binnen het project kan vervullen.De andere rollen in het team worden door ervaren consultants van AdVanced ingevuld. Je zal dus echt meteen weten hoe het is om onderdeel te zijn van een Agile team van ITers en waar je in de toekomst mee te maken krijgt als je straks echt gaat werken.

stuur een mail met je motivatie en cv naar ons mailadres of stuur een bericht via instagram @advancedbv

 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering