Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Primed B.V.
Fortlaan 9
1405BM
Bussum

Fullstack developer


Je kent ons misschien niet, maar wij kennen jou wel. Dagelijks verbeteren we de media ervaring van miljoenen gebruikers. Dat doen we door het online gedrag van hun klanten te volgen en met machine learning aanbevelingen te genereren. Wij zoeken een fullstack developer om nieuwe data producten te bouwen en in de praktijk te testen.

Je kent ons misschien niet, maar wij kennen jou wel.

Dagelijks verbeteren we de media ervaring van miljoenen gebruikers. Dat doen we door het online gedrag van hun klanten te volgen en met machine learning aanbevelingen te genereren. Een beetje zoals de aanbevelingen bij Netflix, maar dan goed. Dat doen we bijvoorbeeld bij Videoland, RTL nieuws en diverse omroepen.

Dat kunnen we niet alleen en daarom zijn we op zoek naar nieuwe, frisse ideeën om ons SaaS platform nog beter te maken; Iemand die het leuk vindt om met de nieuwste technologieën te werken, zoals graph databases en CI/CD met Docker in de cloud. En iemand die in staat is om een gezicht te geven aan een stukje backend met bijvoorbeeld Vue.js of React.js.

Kortom, wij zoeken een fullstack developer


Wat je doet als Fullstack Stagiair(e)

Tijdens je stage als developer bij de Primed werk je in een klein team samen met onze klanten aan nieuwe producten om machine learning algoritmes in productie te brengen.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven developer die zich de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van (web)development snel eigen maakt en op zoek is naar een stage waar je zelfstandig kan werken.

Je volgt een HBO opleiding, hebt kennis van Python en/of een op de JDK gebaseerde taal (Java, Scala). Affiniteit met datastructuren en databases zijn mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. 

Wat bieden wij?

Bij Primed bieden we je een dynamische IT-gedreven start-up omgeving waarin je meerdere rollen kunt vervullen. "Fail fast" is ons motto, dus we staan open voor jouw ideeën. Je wordt dagelijks door ons begeleid en als je wilt kun je mee naar onze klanten. 

En verder:

  • Stagevergoeding (300 Euro 3e jaars / 400 Euro 4e jaars)
  • Interne trainingen

Ben jij na het lezen enthousiast geworden en wil je graag bij ons komen stage lopen. Neem dan contact op met René Nederhand.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering