Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Broad Horizon (eerder bekend als Breinwave)
Ringwade 43
3439 LM
Nieuwegein
D

Voorspel de toekomst met Machine Learning


Met Azure Machine Learning heeft Microsoft het principe van ‘predictive analytics’ toegankelijk gemaakt. Het voorspellen op basis van historische data, neemt steeds grotere vormen aan. Zo kunnen platformen als Netflix, Spotify en Facebook steeds beter voorspellen welke informatie (product) voor een specifieke gebruiker (klant) relevant is. Dat biedt mogelijkheden… Tijdens deze opdracht dagen...

Ben jij die student die niet kan wachten om de code in te duiken, nieuwe technologieën uit te zoeken en oplossingen te bedenken voor uitdagende vraagstukken? In februari start de volgende ronde van onze Academy. Wij zijn op zoek naar studenten met een enorme passie voor programmeren, de laatste technologische ontwikkelingen en het allerbelangrijkste, iemand die lekker aan de slag wil tijdens een stageperiode om samen te werken aan de wereld van morgen en overmorgen!

De opdracht

Met Azure Machine Learning heeft Microsoft het principe van ‘predictive analytics’ toegankelijk gemaakt. Het voorspellen op basis van historische data, neemt steeds grotere vormen aan. Zo kunnen platformen als Netflix, Spotify en Facebook steeds beter voorspellen welke informatie (product) voor een specifieke gebruiker (klant) relevant is. Dat biedt mogelijkheden…

Tijdens deze opdracht dagen we je uit om een model te ontwerpen en te ontwikkelen op basis van data die in allerhande systemen wordt verzameld. Doel hiermee is om te komen tot praktische toepassingen voor bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs. Uiteraard krijg je hierbij toegang tot de kennis en ervaring van Broad Horizon op dit gebied.

Al onze opdrachten vallen onder de categorie ‘Being Ahead’. Het zijn stuk voor stuk innovatieve thema’s, zoals Internet-of-Things, Machine Learning en Mixed Reality. De focus van de thema’s ligt naast de techniek op de bedrijfskundige en menselijke factor. Een technische opleiding is voor deelname aan de Academy daarom niet noodzakelijk. Het ultieme doel is dat het proces uiteindelijk heeft bijgedragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling én het eindproduct bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen van ons en onze klanten.

Wie zoeken we?

Voor elke opdracht zoeken we een student die:

  • HBO-niveau heeft;
  • een praktische stageopdracht uit wil voeren;
  • een opleiding volgt op het gebied van Software Development, Informatica of Game Development;
  • niet schrikt van code en bekend is met onder andere c# en SQL of gelijkwaardige ontwikkeltalen;
  • graag zelfstandig én in teamverband werkt, doorzettingsvermogen heeft en (onbekende) problemen met nieuwe technologie niet uit de weg gaat;
  • een gezonde dosis humor, creativiteit en enthousiasme bezit;

  • in het bezit is van een eigen laptop

Wat bieden we jou?

Een te gekke stageplaats met collega’s die bezig zijn met de nieuwste technologieën en het zoeken van verbindingen tussen tools, programma’s en gebruikers.
Je krijgt vrijheid om er echt je eigen opdracht van te maken want we willen juist dat je pro-actief meedenkt. Vergeet niet onze borrels aan het einde van de week, lekker gamen op de playseat en een fanatiek potje tafeltennis. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding van € 250,- per maand en bieden we volop persoonlijke- en expertisegerichte ontwikkelingsmogelijkheden.

We geven je maximale aandacht door je te koppelen aan een persoonlijke begeleider vanuit Broad Horizon. Hij zal je bijstaan door o.a. tussentijds feedbackmomenten (lees: bijklets momenten) in te plannen. Tijdens deze gezellige meetings worden zowel de nieuwste technologische ontwikkelingen besproken als de voortgang van je stage-opdracht. Samen bepalen we of er voldoende uitdaging is of dat we meer van je kunnen vragen.
Kortom, je wordt begeleid om het beste uit jezelf te halen waarbij we je uitdagen om met minimaal een acht af te studeren. Uiteraard helpen wij én je mede Academy leden je hierbij zoveel we kunnen!

Meer info

Voor de deelname aan Academy leggen wij de nadruk op jou als persoon en niet alleen op je studie. Dingen die voor ons van belang zijn, zijn antwoorden op vragen als: ‘Welke ambities heb je?’, ‘Wat wil je bereiken?’, ‘Hoe creatief ben je daarbij?’, ‘Wat heb je in het verleden al gedaan op dit gebied?’ en ‘Wat vind je leuk en waar heb je een hekel aan?’ Jouw motivatie is voor ons bepalend. Als er een klik is na een eerste kennismaking, regelt de rest zich vanzelf.

Dus ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze Academy, stuur dan een e-mail met je motivatie en dan maken we een afspraak voor een oriënterende kennismaking.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica