Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Second Company International
A. Hofmanweg 5A
2031BH
Haarlem

Stagair project manager


Ben jij iemand waarvoor dingen ‘vanzelf lijken te gaan’? Die graag uitdagende projecten en de verwachtingen van onze klanten managet? En dit doet op een stevige, duidelijke en zelfbewuste manier? Dan ben je een goede aanvulling op ons team!

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van uitdagende oplossingen. Je werkt samen met een multi disciplinair project team van professionele Growth marketeers, Business analisten, Software architecten en Developers. Samen met hen zorg je ervoor dat de ontwikkelde oplossingen succesvol worden geïmplementeerd en worden overgedragen aan de klant.

Je werkt met je projectteam in Haarlem en soms bij de klant zodat je de ontwikkelingen op de voet kunt volgen en de behoeften die je daar signaleert weet om te zetten in aanvullende diensten en projecten voor cross- en upselling.

Je bent in staat een goede relatie met de klant op te bouwen en te onderhouden zonder ‘de zakelijke kant’ uit het oog te verliezen. Binnen Second Company hebben we korte lijnen. Dat moet ook als je snel wilt schakelen en inspelen op ontwikkelingen. Als projectmanager rapporteer je direct aan de operationeel directeur.

Wat bieden wij?

  • Een fijne bedrijfscultuur
  • Begeleiding van hoog gekwalificeerde business analisten
  • Gratis toegang tot inpandige fitnessruimte
  • Een unieke aanpak in software development!

Interesse? Leuk!

Neem contact op en wie weet word jij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management