Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Wolck
Gedempt Hamerkanaal 33
1021 KL
Amsterdam

Duurzaam, veelzijdig en innovatief webproject


We zoeken een afstudeerstagiaire die een belangrijke rol wil vervullen in een innovatief en duurzaam project. In dit project werken vier bedrijven samen om met gerecycled materialen via state-of-the-art web-, 3d- en CNC technieken hoogwaardige producten te ontwikkelen. Via een online applicatie moet het product aangepast, getoond als 3d object, gekocht en geproduceerd kunnen worden

Project

Biofold Architectural Skins is een project waarin vier bedrijven samenwerken aan de ontwikkeling van Biofold Architectural Skins. 

Biofold Architectural Skins zijn hoogwaardige akoestische interieurpanelen, bestaand uit volledige gerecyclede materialen, die via een snijplotter worden geproduceerd. Het ontwerp van de panelen is gebaseerd op Origami-technieken en bevat een aantal wijzigbare parameters.

Via een online applicatie moeten deze parameters instelbaar zijn en op basis van deze instellingen moet een 3D-model van het uiteindelijke product te zien zijn. Daarnaast moet onderzocht worden hoe op basis van deze instellingen de productie aangestuurd kan worden.

Het is een innovatief project waarin je met tal van disciplines te maken krijgt: programmeren van een webapplicatie, API-koppelingen, 3D-technieken, CNC-aansturing.

Wolck is binnen dit project verantwoordelijk voor de webapplicatie die het product moet visualiseren en die de input levert voor de productie.


Taakomschrijving

We zoeken een veelzijdige afstudeerder die

  • in staat is om zelfstandig onderzoek te doen naar mogelijke oplossingsrichtingen
  • een programma van eisen kan opstellen voor de te ontwikkelen applicatie
  • samen met een klein team de applicatie kan ontwikkelen
  • diverse programmeertalen beheerst
    - PHP/Laravel
    - Javascript/VUE
  • ervaring heeft met API koppelingen
  • affiniteit heeft met 3D-visualisatie
  • interesse heeft in CNC-productie

Bedrijf
Wolck ontwikkelt webapplicaties waarbij we streven naar een optimale combinatie van techniek, vormgeving en usability. Voor elk project stellen we een team van deskundigen samen, zodat we snel en efficiënt tot goede oplossingen komen.

Wolck werkt met andere creatieve en technische bedrijven vanuit een inspirerende locatie in Amsterdam-Noord. Goed bereikbaar met het OV.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica