Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

MisterGreen
Ijdok, 159
1013 MM
Amsterdam

Fullstack Engineer - Tesla/EV Lease Scaleup


Fossiele brandstoffen horen in het verleden. We hebben jouw hulp hierbij nodig. Tijdens deze stage wordt je in het team opgenomen waarbij je aan een product werkt die mensen inzicht geeft in Elektrische auto's op de markt.

Jouw missie...

...is om een Open Source EV database te ontwikkelen en deze te ontsluiten op de website. We willen jou graag in het team als je gepassioneerd bent om ons te helpen groeien en de wereld een betere plek te maken!

Onze missie

MisterGreen rust niet tot het gebruik van fossiele brandstoffen de wereld uit is! Om deze missie te volbrengen creëren we het grootste lease platform voor elektrische auto’s ter wereld. 

We hebben een oplossing gebouwd die het op een simpele manier mogelijk maakt een EV te leasen, vanaf je smartphone! Jij hebt de mogelijkheid om aan deze oplossing mee te werken als Stagair Fullstack Engineer

Opdracht

We verwachten dat je open source EV database opzet, een procedure maakt hoe deze onderhouden moet worden, een start aan de invulling maakt en deze ontsluit op de website. Deze verwachtingen staan in potlood, we snappen dat er vanuit de opleiding eisen worden gesteld en werken graag samen om dit af te stemmen.
 

Je komt te werken in teams die bestaan uit Front/Backenders, Growth Marketeers, Data Scientists, onze oprichters en andere (backend) developers. Samen brengen we het platform naar een hoger niveau! We gaan je met volle overgave begeleiden maar verwachten ook dat je zelfstandig kan werken en de meeste issues die je tegenkomt eerst zelfstandig probeert op te lossen.

Vereisten

Behalve passie…

… en de drive om te innoveren hebben we iemand nodig die:

  • Een afstudeerstage zoekt met mogelijkheid voor contract na afloop

  • Houdt van werken in Typescript/Javascript

  • Kan programmeren zonder libraries

  • Niet bang is om met niet-technische mensen te praten

  • Nieuwe ideeën inbrengt en graag experimenteert met nieuwe technieken

Idealiter (is geen must) ken je je weg binnen Typescript 3, Nest JS, Google Cloud en GraphQL.

Ons aanbod

Je zal de ondernemende MisterGreen cultuur ervaren waarin we elkaar helpen. Onze ambities zijn enorm, maar dat kan ook niet anders met zo’n missie en zulke idealen. Elke toevoeging op deze missie is waardevol. Je komt in een toffe werkomgeving, een kantoor dat uitkijkt over het IJ met een afstudeeropdracht waar iedereen jaloers op zal zijn.

Maar ook:

  • Een gemotiveerd team dat er alles aan doet om elkaar op een hoger niveau te brengen

  • Een stagevergoeding

  • Verse (biologische) lunch

  • Continuous learning (nieuwe technologieën)

  • Een product waar je bouwt aan een betere toekomst 


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering