Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

F# ondersteuning voor Stryker.NET


Het open-source mutation testing framework Stryker voor Javascript (en friends), Scala en .NET (C#), is door Info Supporters ontwikkeld, met ondersteuning van middelen door Info Support. Stryker.NET ondersteunt C#. Maar er zijn meer talen die gebruik maken van het .NET framework. Daar ga je bij deze opdracht mee aan de slag.

Stryker.NET ondersteunt C#, maar er zijn meer talen beschikbaar die gebruik maken van het .NET framework. Er is vraag naar ondersteuning voor F# en het liefst voegen we deze ondersteuning samen met de huidige Stryker voor .NET. Het is echter nog niet duidelijk op welke manier deze ondersteuning het beste kan worden toegevoegd, zonder dat Stryker voor C# lastig te ontwikkelen wordt. Aan jou tijdens deze opdracht de taak om de beste manier te bedenken om beide talen te ondersteunen.

De opdracht

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je de beste manier om zowel C# als F# te ondersteunen, waarbij een en ander nog steeds te beheren blijft. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meer modularisatie van Stryker.NET. Je bewijst je oplossing door een Proof of Concept aan te leveren in de Stryker open-source repository.

Bekijk al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica