Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Quintor
Maanlander 14M
3824MP
Amersfoort
ICT

Front-end Afstudeeropdracht: Micro frontend Architecture


Quintor heeft veel Front-end Developers in dienst op onze vier verschillende vestigingen. Zij werken steeds vaker met een vrij nieuwe architectuur die binnen frontend ontwikkeling wordt gebruikt, genaamd: "micro frontend architecture". Bouw jij voor ons een frontend volgens een microfrontend architectuur?

Over de opdracht

Een vrij nieuwe architectuur die binnen frontend ontwikkeling wordt gebruikt is de “micro frontend architecture”. Deze architectuur behandelt de frontend, net zoals de backend, als een set microservices. Ieder team is in staat een eigen stuk frontend te bouwen met een eigen gekozen technologie. Zo is het mogelijk om losse stukjes van een frontend te deployen, zonder dat je mogelijk andere onderdelen van het frontend onderuit trekt. Een frontend kan als het ware opgebouwd worden uit een aantal verschillende componenten die mogelijk met verschillende technieken zijn geschreven.

Je gaat tijdens het uitvoeren van deze opdracht frontend bouwen volgens een microfrontend architectuur waarbij je moet aantonen dat het mogelijk is deze onderdelen in verschillende frameworks te ontwikkelen. 

Je bent vrij in welke technieken en frameworks je inzet om deze afstudeeropdracht te maken. Wij zullen je tips en suggesties geven, maar uiteindelijk blijft het jouw afstudeeropdracht! Wij hebben binnen Quintor grote behoefte aan meer onderzoek op dit terrein.

Over Quintor

Quintor is verspreid over vier kantoren en wij zijn inmiddels met zo’n 170 werknemers in Nederland actief om in teamverband mooie software ontwikkel projecten uit te voeren voor allerlei grote organisaties in Nederland, maar ook buiten Nederland. Binnen Quintor is er ontzettend veel kennis en expertise op de vlakken Software Development (oa. Java, Dotnet, Python), Cloud, Security, Platform Engineering en Agile Analyse.

Professionele begeleiding

Word begeleid door onze beste IT-specialisten en ga aan de slag met je Quintor afstudeeropdracht volgens een Agile/Scrum methode. Onze begeleiders hebben inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van afstudeerders van allerlei hogescholen en universiteiten. Inmiddels zijn er zo’n 176 afstudeerders binnen Quintor actief geweest sinds de oprichting in 2005. In 2019 hebben 40 studenten een opdracht gevonden bij Quintor. En velen treden na het afstuderen bij ons in dienst!

Interesse?

Neem dan contact op met Bram Köhler, Corporate Recruiter binnen Quintor. Hij belt graag eens met je of rijdt graag een keer naar jou toe om meer te vertellen over Quintor en alle afstudeermogelijkheden per vestiging!

Quintor vestigingen: Den Haag, Amersfoort, Groningen en Den Bosch.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica