Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avocado Media
Panamalaan 6B
1019AZ
Amsterdam

Uitdagende back-end stage bij Avocado Media vanaf september


Stageplek beschikbaar vanaf september 2022. Wij zijn Avocado Media, een team van jonge ondernemers. Wij richten ons op het designen- en ontwikkelen van interactieve platforms, websites, en online applicaties. Wij blinken uit in de vertaling van concepten naar toffe- en effectieve online producten die problemen oplossen en onze klanten verlichten.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Avocado Media, een jong team gespecialiseerd in het designen- en ontwikkelen van interactieve platforms, websites, en online applicaties. Wij blinken uit in de vertaling van concepten naar toffe- en effectieve online producten die problemen oplossen en onze klanten verlichten. Dit alles bereiken we door een duidelijke communicatie en een fijne samenwerking met onze klanten.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij voegen je graag toe aan ons team als je kennis hebt van technieken zoals PHP/Laravel, Git, Docker en software design patterns zoals MVC en Object oriented programming. Daarbij is kennis van CI/CD, Agile/Scrum en frontend frameworks een dikke plus!

Je krijgt veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen als back-end developer, maar hier hoort ook een eigen verantwoordelijkheid bij. Je bent ondernemend, leergierig, enthousiast en houdt natuurlijk van avocado’s.

 

WAT GA JIJ DOEN?

Als back-ender werk jij aan diverse projecten waar je met verschillende werkzaamheden bezig bent zoals het schrijven van solide API’s, brainstormen over product features en sparren met mede developers over de complexiteit van bepaalde functionaliteiten. Naast het development traject ben je ook bezig met je eigen persoonlijke ontwikkeling, hierbij kijken we samen naar jouw gestelde doelen.

Je krijgt een eigen werkplek in ons mooie kantoor, centraal gelegen in Amsterdam Oost. Bij ons op kantoor hangt een relaxte sfeer, wordt hard gewerkt en voldoende gelachen. Ook staat er elke dag een heerlijke lunch op tafel, houden wij van een potje Mario Kart en gezellige bedrijfsuitjes!
Je krijgt een stagevergoeding van €250,- per maand en bent vijf dagen per week werkzaam bij ons op kantoor. Meer informatie? Check onze website avocado.media.

 

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering