Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Metadata verrijking AI


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je zal komen te werken in een jong en enthousiast team van professionals, die ernaar uit kijkt je te begeleiden en verder te helpen in je carrière.

Context

Het Scrumteam van OPEN.satisfaction heeft een aantal applicaties ontwikkeld, gespecialiseerd op de inkomende post bij de lokale overheid, het verrijken van de metadata van deze stukken en het daarna doorzetten naar het juiste dossier. Op dit moment wordt het verrijken van deze stukken gedaan door medewerkers van de gemeente, om dit sneller en makkelijker te maken vragen wij jou om een model te trainen, welke suggesties kan geven of zelfs het document volledig correct aanvult op basis van al verrijkte documenten en data. Kortom, je krijgt bij ons de kans om onder begeleiding van professionals jouw kennis van (of interesses voor) AI te verwezenlijken in een product wat daadwerkelijk direct in de praktijk gebruikt gaat worden en een enorme positieve impact zal hebben op het werk van honderden mensen.

De opdracht

De doelstelling van de opdracht is om een Proof of Concept te bouwen, waarmee accurate voorspellingen kunnen worden gedaan voor een aantal metadata-velden op basis van de content van een document. Daarnaast moet het model passend zijn binnen onze ontwikkelstraat. Om dit te verwezenlijken zal je, voorafgaand aan het bouwen van de PoC, een goed beargumenteerd onderzoek doen naar de mogelijkheden van een trainingsmodel die de gewenste output levert en daarbij rekening houdt met onze architectuur en technieken.

Het soort opdracht is een onderzoeksopdracht en een productopdracht. Uiteindelijk moet er een onderzoek gedaan worden en een concreet werkend Proof of Concept worden gemaakt worden.

 Wat we bieden

  • Je zal aan de slag mogen in een jong en enthousiast team van professionals, die klaar staat om jou te begeleiden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede onderlinge sfeer, zo is er naast leuk werk ook altijd tijd voor plezier en ondernemen wij naast werk ook veel met elkaar. Dit loopt uiteen van borrels en potjes tafeltennis, tot aan LAN-party’s en pizzasessies.
  • Je mag werken met de gaafste technieken en concepten, Bestaande uit onze huidige technieken en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen, want wij staan nooit stil! 

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken. Je hebt interesse, kennis en-/of ervaring met trainingsmodellen, Java en Maven.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij leergierig bent en goed in staat bent zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding vanuit ons om je op weg te helpen.

Spreekt de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie kun je kijken op www.opensatisfaction.nl


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica