Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Performance Onderzoek


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je zal komen te werken in een jong en enthousiast team van professionals, die ernaar uit kijkt je te begeleiden en verder te helpen in je carrière.

Context

De services van OPEN.satisfaction zijn gebaseerd op een stack van verschillende (open source) software, met in de hoofdrol het DMS Alfresco. Daarnaast maken wij gebruik van userinterfaces zoals Share en OPEN.post, applicatieserver Tomcat, indexing service SOLR en databases PostgreSQL en Oracle. Al deze applicatieonderdelen leggen afzonderlijk claims op de system resources, zoals je kan begrijpen is dit een complexe en uitdagende omgeving en valt hier altijd een verdere optimalisatieslag te maken. Lijkt het jou gaaf om onder de begeleiding van onze professionals daadwerkelijk hands-on ervaring op te doen op dit gebied? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!

De opdracht

Tijdens je opdracht zal je een vergelijking maken tussen verschillende configuraties van Alfresco. Je ontvangt informatie over de performance van Alfresco bij onze klanten en denkt mee over hoe de componenten binnen Alfresco het meest efficiënt op elkaar aan kunnen sluiten. Je kunt hierbij denken aan distributie van system resources, het tweaken van performance parameters, het aanpassen van query technieken of zelfs het introduceren van een containerized infrastructure. Alles is hierin mogelijk en wij staan open voor al jouw ideeën!

Aan het einde van je opdracht heb je de ideale configuratie voor een snelle Alfresco omgeving kunnen uitwerken in vorm van een adviesrapport en mogelijk een demonstratie. Dit adviesrapport biedt ons de basis om onze software zo optimaal mogelijk in te zetten bij onze klanten.

 Wat we bieden

  • Je zal aan de slag mogen in een jong en enthousiast team van professionals die klaar staat om jou te begeleiden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede onderlinge sfeer, zo is er naast leuk werk ook altijd tijd voor plezier en ondernemen wij naast werk ook veel met elkaar. Dit loopt uiteen van borrels en potjes tafeltennis, tot aan LAN-party’s en pizzasessies.
  • Je mag werken met de gaafste technieken en concepten, bestaande uit onze huidige technieken en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen, want wij staan nooit stil! 

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken. Je hebt zodoende kennis en-/of ervaring met Java, Tomcat, SOLR, PostgreSQL en Docker.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij leergierig bent en goed in staat bent zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding vanuit ons om je op weg te helpen.

Spreekt de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie kun je kijken op www.opensatisfaction.nl

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica