Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage Optimalisatie Confluence


Iedereen die Confluence gebruikt heeft het vast wel ervaren. In het begin probeer je netjes een structuur aan te houden, maar na verloop van de tijd is dit onmogelijk bij te houden. Gedurende jaren komen er steeds meer pagina's en hierdoor wordt je space steeds onoverzichtelijker. Om dit probleem te verhelpen, hebben we de volgende opdracht opgesteld. Lees snel verder!

De opdracht

Onderzoek op welke manier suggesties gegeven kunnen worden voor een mogelijk betere opslagplaats van bestaande/nieuwe Confluence pagina's, bijvoorbeeld door machine learning toe te passen. Het doel is dat er een suggestie gegeven wordt voor een opslagplek bij andere pagina's die veel gelijkenissen hebben. Daarnaast moet onderzocht worden hoe dit met een Confluence plugin toegevoegd wordt aan onze eigen Confluence omgeving.

Op basis van de onderzoeksresultaten moet een proof of concept uitgewerkt worden in de vorm van een Confluence plugin. Zorg dat de plugin werkt voor minimaal twee spaces in onze Confluence omgeving. Voor deze spaces moeten suggesties voor herstructurering gegeven worden. Indien mogelijk kunnen daarna suggesties gegeven worden bij een geopende bestaande pagina of net aangemaakte nieuwe pagina.

Er hoeft geen rekening gehouden te worden met andere Confluence instanties dan de door Avisi gebruikte instantie.

Belangrijke voorwaarden bij deze opdracht:

  • Het proof of concept moet eenvoudig uitbreidbaar zijn voor gebruik in meerdere spaces.
  • De prioriteit ligt op het herstructureren van bestaande pagina's.
  • Voor het verplaatsen van een pagina hoeven de restricties op de pagina's niet te worden gecontroleerd. Het is wel gewenst om dit later toe te kunnen voegen aan de plugin.

Jouw (technische) interesse

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden.

  • Artificial Intelligence.
  • Python.
  • Keras.
  • Tensorflow.

Het team

Avisi Labs is als team verantwoordelijk voor de innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Behalve in softwareontwikkeling en innovatie zijn we erg bedreven in gezelligheid en bier drinken! We zijn dan ook zeker op zoek naar iemand die een gezellig team kan waarderen!


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Bekijk de opdracht op https://www.avisi.nl/afstudeerstage-optimalisatie-confluence

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering