Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage Automatisch onderhoud van testen bij wijzing


Code is altijd onderhevig aan wijzigingen. Eventuele bijbehorende testen dienen dan ook te wijzigen. Vaak vereisen de gekoppelde testen een kleine wijziging om weer up-to-date te zijn met de code. Het zou mooi zijn als men een buttontekst wijzigt, de testen ook automatisch gecorrigeerd worden. Het doel is om dit toepasbaar te maken op een brede reeks aan testsoorten voor zowel front- als back-end

 

De opdracht

  • Onderzoek welke patronen er in testen zijn: als er in de front-end een buttontekst wijzigt, wat moet er dan gewijzigd worden in de testen? Kies hierbij een testsoort en framework wat veel gebruikt wordt binnen Avisi (bijv. unit testen met JUnit, acceptatie testen met FitNesse).
  • Bouw, aan de hand van resultaten uit het onderzoek, een proof of concept dat een wijziging in de relevante testen suggereert bij een wijziging in de code.

Belangrijke voorwaarden bij dit onderzoek:

  • Het proof of concept moet uitbreidbaar zijn voor meerdere testframeworks.
  • Maak een duidelijk onderscheid in het onderzoek tussen de mogelijkheden tot automatisering én het proof of concept.

Jouw (technische) interesse

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden.

  • Artificial Intelligence.
  • Python.
  • Keras.
  • Tensorflow.

Het team

Avisi Labs is als team verantwoordelijk voor de innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Behalve in softwareontwikkeling en innovatie zijn we erg bedreven in gezelligheid en bier drinken! We zijn dan ook zeker op zoek naar iemand die een gezellig team kan waarderen!


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Bekijk de opdracht op https://www.avisi.nl/afstudeerstage-automatisch-onderhouden-van-testen-bij-codewijziging

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering