Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Avisi B.V.
Nieuwe Stationstraat 10
6811KS
Arnhem

Afstudeerstage Verbeteren software-ontwikkelproces met AI


Bij het maken van software gebruiken we bij Avisi ontwikkelprocessen die niet allemaal optimaal verlopen. Welke verbeteringen allemaal mogelijk zijn hebben we nog niet geheel inzichtelijk. Vanwege ons innovatieve karakter en de daarbij horende wens om te blijven innoveren, willen we graag ontdekken welke verbeteringen nog meer mogelijk zijn in ons software-ontwikkelproces.

De opdracht

Onderzoek welke verbeteringen er mogelijk zijn voor het software-ontwikkelproces bij Avisi. Bepaal hierbij wat belangrijke criteria zijn waaraan de uiteindelijke oplossing moet voldoen en hoe dit alles technisch gezien gerealiseerd kan worden. Belangrijk is dat in de technische oplossing gebruik gemaakt wordt van een toepassing van Artificial Intelligence. Een techniek die we steeds meer toepassen en waar we graag meer over te weten komen. Dit aspect dient daarom meegenomen te worden in het onderzoek.

Uiteindelijk moet op basis van de onderzoeksresultaten een proof of concept ontwikkeld worden waarbij één verbetering geïmplementeerd kan worden. Van belang is dat er voor deze verbetering in ieder geval een toepassing van Artificial Intelligence wordt gebruikt.

Jouw (technische) interesse

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden.

  • Artificial Intelligence.
  • Python.
  • Keras.
  • Tensorflow. 

Het team

Avisi Labs is als team verantwoordelijk voor de innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Behalve in softwareontwikkeling en innovatie zijn we erg bedreven in gezelligheid en bier drinken! We zijn dan ook zeker op zoek naar iemand die een gezellig team kan waarderen!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Bekijk de opdracht op https://www.avisi.nl/afstudeerstage-verbeteren-software-ontwikkelproces-met-ai

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering